El primer equip del CF Martorell goleja a plaer l’AE Prat en l’estrena de la segona volta

716
CF Martorell. Foto: Marta Gila

L’inici de la segona volta per al primer equip del Club de Futbol Martorell ha estat una bassa d’oli. Els martorellencs van superar l’AE Prat (3-0) a casa i mantenen el pols a la part alta de la taula, on s’ubiquen en segona posició, a dos punts de la primera.

Després d’una primera meitat sense poder culminar el perill, els martorellencs van posar la directa en el segon temps. Guille Gámez encaixava un xut al pal llarg de la porteria pratenca. Joel Paredes, a qui havien anul·lat un gol en fora de joc al minut nou, convertia el segon en recollir una pilota servida per Marc Colell dins l’àrea.

Seria Joel Paredes qui també fes el tercer, que aprofitava una errada de la defensa visitant i sentenciava la golejada. Tot i que la renda podia haver estat més gran, els martorellencs van quedar-se amb tres gols i segueixen segons, a dos punts de l’Atlètic Sant Just, el líder.

Per al tècnic martorellenc Albert Nualart no van poder mantenir el bon nivell durant els 90 minuts, però van fer bé la feina per tornar a sumar.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

La propera cita dels blanc-i-vermells serà al camp del FC Sant Quirze el proper dissabte (17.00h). Serà el primer partit de la segona volta a domicili.

En clau femenina, victòria del conjunt d’Issam El Azzouzi en guanyar a l’Escola Manu Lanzarote (2-3) i es consolida a la part tranquil·la de la taula. Les blanc-i-vermelles van avançar-se per mitjà de Kitty i Mireya Asensio va fer un gol olímpic amb què posar distància.

Les egarenques van retallar distàncies, un gol que va fer dubtar les martorellenques. El seu joc no era tan fluid i les locals van aconseguir empatar el partit. Però les d’Azzouzi van tirar d’ambició i una assistència de Marta Moragas per a Susana Segura va suposar el definitiu 2 a 3 amb què tornar a casa amb el triomf.

Golejada per acostar-se al líder

El primer equip del Sala5 Martorell va tombar el FS Santpedor (7-1) i se situa a només un punt de la primera plaça. El líder, la Penya Esplugues, va caure contra Les Corts i la part alta en el grup 2 de Tercera Divisió Nacional s’ha ajustat més encara.

Dissabte, els de Víctor González van avançar-se a través d’un gol d’Oussama Chefrau, el darrer fitxatge dels vermells. Chefrau va veure porteria quan només passaven cinc minuts. Els santpedorencs van empatar tres minuts més tard, però va ser l’única ocasió en què el FS Santpedor va plantar cara, de tu a tu, als martorellencs.

El domini va estar marcat en tot moment pel Sala5, a qui li va costar ampliar la seva renda. Youssef va fer el segon abans de marxar al descans, i en la represa va convertir dues dianes més amb què obrir un forat de tres gols. Els martorellencs van ser capaços de mantenir els pocs intents del Santpedor a ratlla i les dianes d’Aaron Riera, Carlos Riego i Guille López van tancar la golejada més folgada del curs per als vermells.

Víctor González, entrenador de l’equip, va reconèixer que la intensitat amb què van començar la segona meitat va ser clau en el triomf.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

La derrota de la Penya Esplugues contra Les Corts ha ajustat els primers llocs: els espluguins són líders, amb 35 punts. El Sala5 en té 34 i Les Corts han recuperat terreny i són terceres amb 32. La propera jornada per als martorellencs serà a casa, contra el FS Torredembarra.

Guanyen a domicili

Triomf del primer equip del Club Bàsquet Martorell a la pista del club Bàsquet Valls per 68 a 71. Els de Toni Olivares van viure un partit ajustadíssim on van guanyar dos dels quatre quarts. Després de superar la primera meitat dominada pels tarragonins, els blaus van saber patir per millorar la derrota de l’anada i portar el triomf cap a Martorell.

En handbol, el primer equip del Club Handbol Martorell va perdre contra l’Handbol Garbí de Palafrugell (26-31) i cau en la primera jornada del 2019. Els de Christian Stahringer van mantenir-se amb opcions en la primera meitat, només a tres gols de distància. En el segon temps, i amb errades en defensa, van permetre als gironins obrir forat en el marcador. Els groc-i-negres no van ser capaços de capgirar el marcador i van marxar amb les mans buides contra el tercer classificat.

Les noies del primer equip del CH Martorell van guanyar a la pista de l’Handbol Esplugues (17-20). Aquest triomf les situa més líders i manté la imbatibilitat del conjunt dirigit per Agustín Bou.

En rugby, victòria de l’absolut masculí del Rugby Club Martorell contra el Rugby Club Sitges per 56 a 13. Els de Diego Fuks es mantenen invictes en la segona fase de competició.