El primer equip del CF Martorell goleja el CF Pallejà i consuma el campionat de lliga i l’ascens a Segona Catalana

1721
CF Martorell (Enric Albarracín)

Martorell tornarà a comptar amb un equip a Segona Catalana després que el primer equip del CF Martorell hagi segellat el campionat de lliga i l’ascens directe. El conjunt dirigit per Albert Nualart ha tombat el CF Pallejà (4-0), el màxim perseguidor dels martorellencs en la primera plaça, i culmina l’objectiu de la temporada, l’ascens.

En el partit disputat aquest migdia, els martorellencs han passat per sobre d’un CF Pallejà que ha avisat la porteria de Toni Domínguez amb un xut llunyà en la primera pilota del partit. Tot i no trobar-se del tot còmodes en els primers compassos del partit, Xavi Marco ha tingut dues centrades que no han trobat rematador. Però Guille Gámez ha assistit a Marco perque fes el primer quan passaven 29 minuts de joc. I la parella Gámez-Marco ha tornat a funcionar just abans del descans, per establir el 2-0.

En la represa, Abde ha convertit una passada de Sergi Fernández dins l’àrea, la vint-i-unena diana del màxim golejador de l’equip, i ha començat a segellar el triomf blanc-i-vermell. El domini era martorellenc i el CF Pallejà no ha tingut opció d’igualar el marcador. Marco, de nou, ha vist porteria i ha fet el 4-0, amb un hat-trick particular, i ha posat la cirereta a una jornada on la graderia del Complex Esportiu Torrent de Llops era plena d’aficionats i jugadors de la base blanc-i-vermella.

Amb aquest triomf, els martorellencs apuntalen la primera plaça i l’ascens a Segona Catalana, un ascens que han celebrat a casa. L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i el president del CF Martorell Josep Ramon Vigueras han trepitjat el terreny de joc per felicitar els jugadors i el cos tècnic per la temporada.

Retransmissió partit Ràdio Martorell (1a part)

Retransmissió partit Ràdio Martorell (2a part)