El primer equip del Club Futbol Martorell jugarà la promoció d’ascens a Segona Catalana

1191

El primer equip del Club Futbol Martorell ha tancat la lliga amb una nova victòria al CE Torrent de Llops davant el CF Sant Pere Molanta (3-0) i, així, ha certificat la classificació per disputar la promoció d’ascens a Segona Catalana. Els gols de Javi Donado (2) i Abde han permès als martorellencs acabar el curs amb 79 punts, els mateixos que la UE Sitges que, tot i la victòria a Riudebitlles, ha quedat fora de la lluita per l’ascens.

Javi Donado ha tornat a ser un jugador determinant per al CF Martorell. El davanter martorellenc ha assistit a Abde al punt de penal per anotar el primer al minut 12 (1-0). Només quatre minuts més tard, Donado ha empalat una pilota que ha sorprès el porter del Garraf (2-0). Un primer quart d’hora que ha servit per fer un pas de gegant cap a l’objectiu de la promoció.

En la represa, l’equip d’Íñigo Irisarri ha vist com el Sant Pere Molanta ha inquietat tímidament el porter Aleix Ceballos, però el CF Martorell hagués pogut sentenciar en un parell d’ocasions de Rodes i, tot seguit, de Marés. Poc abans d’acabar, Donado ha transformat un penal establint el 3-0 definitiu.

El partit s’ha aturat uns minuts, abans d’acabar, per culpa d’una baralla entre un aficionat del Martorell i del Sitges a la graderia. Un dels implicats ha estat identificat sent el secretari tècnic del Sitges, Ángel Calvo. El CF Martorell ha emès un comunicat rebutjant la violència i assegurant que “aquest senyor ha mostrat una actitud provocadora menystenint als jugadors del CF Martorell” que, posteriorment, va trencar un mirall dels lavabos del CE Torrent de Llops amb un cop de puny.

El CF Martorell entrarà al bombo del sorteig de la promoció a Segona Catalana, aquest dilluns (12 h), que tindrà lloc a la seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF). També en futbol, al grup 8 de Tercera Catalana, el filial del CF Martorell s’ha acomiadat de la temporada amb una derrota al camp del Molins de Rei CF (2-1). Els molinencs han capgirat el marcador en l’últim minut després d’avançar-se Erik Segovia.

En bàsquet, el filial del CB Martorell va sumar una valosa victòria davant el CB Santa Perpètua (91-66) en el tercer i definitiu partit de l’eliminatòria de permanència a Tercera Catalana disputat al Pavelló Esportiu Municipal. Després d’un primer temps igualat, en la represa, l’equip de Sansabrià va escombrar al rival.

En handbol, a Tercera Catalana Preferent, el CH Martorell ha empatat a les IEM davant el Joventut Mataró (27-27) en el darrer partit de Joanín Martínez com a martorellenc.