El Progrés manté inscripcions obertes al casal d’estiu ‘Camp Rock’

544

L’Escola de Dansa d’El Progrés posa en marxa, aquest estiu per primer cop, el casal ‘Camp Rock’. Tindrà lloc del 5 al 16 de juliol, de 9.00 a 13.00h, per a nois i noies de 6 a 12 anys. Es gaudirà de classes de hip hop, contemporani, jazz o clàssic amb els professors de l’escola. A més, es faran jocs d’aigua i la creació d’una coreografia final. Les inscripcions encara són obertes a la secretaria de l’entitat (carrer Mur, 64), 17.00h a 20.00h.

La directora de l’Escola de Dansa, Eva Pujol, explica que es tracta “d’una proposta molt demandada al llarg dels últims anys, ja que són un parell de setmanes en què els pares i mares no saben on deixar o què fer amb els més petits de la casa”. “Ja hi ha inscrits uns nou alumnes, però esperem acollir-ne una quinzena”. El preu per una setmana és de 30 euros, mentre que per al casal complert són 50 euros.

Eva Pujol, directora Escola de Dansa El Progrés

El casal funcionarà com a prova pilot de cara a propers estius. L’entitat espera seguir creixent i ampliar la seva oferta per als més menuts. Cada infant podrà triar el seu propi ball i no centrar-se únicament en un estil definit. Aquesta proposta ja segueix la línia vista anteriorment en l’Escola de Dansa del Progrés, on cada vegada es van tocant més disciplines, explica la directora.

Eva Pujol, directora Escola de Dansa El Progrés

Al capdavant de les classes hi haurà sempre dues monitores, mentre que la resta de professors de l’Escola de Dansa aniran passant al llarg dels dies per impartir algunes sessions.