El Progrés reunirà diumenge il·lusió i humor en el xou més clàssic del Mag Lari

163
'Una nit amb el Mag Lari'. Fira de Primavera 2021

Una nit amb el Mag Lari arriba aquest diumenge (12.00h) al teatre d’El Progrés. Amb prop de trenta anys de trajectòria professional a les esquenes, Josep Maria Lari està disposat a oferir l’espectacle més clàssic del seu repertori. La resposta de públic per assistir a l’espectacle ha estat un èxit i les entrades ja s’han exhaurit.

Il·lusions, jocs, llums, fum. “És l’espectacle més clàssic que tinc i del que em sento més orgullós, perquè el porto fent tota la vida i hi ha tots els meus ingredients: números visuals, molta participació amb el públic, un to molt desenfadat i un disseny de llums molt txulo”, anuncia. No hi faltarà l’humor: “Als meus espectacles és molt important, tant com la màgia. Hi ha gent que creu que sóc més showman que mag. M’importa molt que la gent rigui, i més en aquests temps”.

Mag Lari

A Una nit amb el Mag Lari la interacció amb el públic és clau: “M’agrada molt fer de vedette, baixar amb el públic, fer-los xerrar i que tinguin por de pensar si sortiran a l’escenari o no, o que participin des de la platea”.

Mag Lari

El Mag Lari acumula 29 anys sobre els escenaris, amb una evolució que ell mateix considera “bastant gradual. Sempre dic que he pujat una escala i cada any toca un graó. Mica en mica m’he anat trobant amb escenaris millors que els anteriors. Però sempre he tingut molt clar que no es podia estirar més el braç que la màniga, i que calia fer com una formigueta: mica en mica”.

Mag Lari

Lari té nous i engrescadors projectes. Com ara la creació d’una Casa Encantada al poble de Castellserà (l’Urgell): “Serà una barreja entre scape room, casa embruixada i museu de la màgia. La gent farà un recorregut per una casa datada de l’any 1580 on hi passaran coses. A més, hi haurà d’una petita sala d’actes per a fer-hi espectacles de màgia, i un bar restaurant per a que puguin venir a passar el dia”. Lari calcula que “l’estiu vinent ja podria estar a punt, un cop acabin les obres”.

Mag Lari

Més aviat en el temps, treballa conjuntament amb el Mago Pop, assajant un espectacle que els dos reconeguts mags volen portar a Broadway i a Madrid.