El Punt Òmnia organitza píndoles gratuïtes sobre l’ús de les noves tecnologies els divendres de juliol

886
Punt Òmnia Martorell

El Punt Òmnia de Martorell organitza píndoles d’estiu sobre l’ús de les noves tecnologies els divendres del mes de juliol. El servei, adscrit a la Xarxa Òmnia de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, proposa tres tallers gratuïts oberts a la població per aprendre a treure el millor rendiment de les videotrucades, saber més sobre la nostra empremta digital o descobrir les aplicacions que ens poden facilitar el dia a dia.

Divendres, 10 de juliol, es farà la sessió ‘Videotrucades i videoreunions’. Els assistents “podran millorar les seves comunicacions i conèixer les opcions a l’abast per fer trucades en vídeo. Quines són les millors aplicacions i programes, i quines ens donen més seguretat”, detalla Sergi Aragonès, tècnic d’Integració Social i dinamitzador del Punt Òmnia.

Sergi Aragonès, tècnic d’Integració Social i dinamitzador del Punt Òmnia

El 17 de juliol tindrà lloc la xerrada ‘Què és el Big Data?’ per saber “quines són les dades que constantment estem enviant des dels nostres dispositius mòbils, ser conscients dels permisos que estem donant quan instal·lem qualsevol aplicació o programa, què és el que volen a canvi i quin benefici n’extreuen, conèixer els riscos i el preu de l’empremta digital que deixem”.

Per últim, el 24 de juliol, hi haurà la sessió ‘Smart Life. Aplicacions que ens poden ajudar’ que versarà sobre les apps que ens fan més senzilles algunes tasques de la nostra vida quotidiana o, com a mínim, ens fan guanyar temps, ha avançat Aragonès.

Sergi Aragonès, tècnic d’Integració Social i dinamitzador del Punt Òmnia

Totes les píndoles d’estiu es faran, de 9.30 a 10.30h, a la sala d’actes del Complex Educatiu Torrent de Llops (Josep Tarradellas, 11). Per a més informació i inscripcions cal escriure un correu electrònic a martorell@xarxaomnia.gencat.cat o bé trucar al 93 775 25 38 els dimarts i dijous, de 9.30 a 12.00h. Les activitats tenen places limitades i es duran a terme garantint la distància social de seguretat.