El Rekord Bielsko-Biala de Chus López, campió de la lliga polonesa de futbol sala

413

L’entrenador martorellenc Chus López s’ha proclamat campió de la lliga polonesa de futbol sala amb el Rekord Bielsko-Biała, després de guanyar 3-5 a la pista del KS Constract Lubawa. Amb aquesta victòria, aconseguida el passat divendres 31 de maig, l’equip dirigit per López va posar el 3-1 en el global de l’eliminatòria i es va emportar el títol.

El conjunt que dirigeix el martorellenc, que va quedar en segona posició a la lliga regular, va fer un play-off pràcticament impecable. A l’eliminatòria de quarts de final va superar amb comoditat al setè classificat: el Legia Warszawa (2-6 i 6-0). A les semifinals es va imposar al Piast Gliwice, el tercer classificat (2-4 i 7-3), i es va citar a la final amb el campió de la temporada regular: el Constract Lubawa.

Chus López assegura que “sabíem que seria una final molt disputada. Contra Lubawa sempre hem tingut partits molt igualats, on hi ha hagut una semifinal i una final de Copa, una final de Supercopa i una final de lliga de l’any passat. Sabíem que seria difícil i que seria molt anecdòtic que un equip pogués guanyar 3-0, amb tanta claredat”.

Chus López, entrenador Bielsko-Biała Rekord

Finalment, el Rekord Bielsko-Biala de Chus López va aconseguir superar al líder de la lliga regular en la final del play-off i es va proclamar campió de la lliga polonesa de futbol sala per setena vegada a la seva història. El martorellenc, que fa tres temporades que està al capdavant de l’equip polonès, es mostra molt satisfet per haver aconseguit aquest títol i afirma que “són victòries que gaudeixes cada dia, que amb el pas dels dies et senten millor”.

La lliga era l’únic títol polonès que se li resistia fins ara a l’entrenador martorellenc. El maig de 2022 va guanyar la Copa, el setembre del mateix any es va adjudicar la Supercopa i, també, a la temporada 2017-2018 va fer a l’Orzeł Futsal Jelcz-Laskowice campió de lliga de Segona Divisió. Una vegada conquistats tots els títols a Polònia, Chus López deixa clar que té molta gana de títols: “Soc un entrenador jove i vull continuar aconseguint títols, no em vull conformar amb un. Tinc una ambició i un club que m’exigeix guanyar, i això em dona l’impuls dia a dia”.

“Tinc l’orgull de poder dir que he guanyat tots els títols possibles a Polònia. Són nou anys en aquest país, ajudant a fer que el futbol sala polonès creixi. Em sento un més d’ells i m’encanta viure l’evolució de l’esport, que ha fet un canvi radical”.

El curs que ve, l’equip entrenat per Chus López defensarà el títol de la lliga polonesa (Futsal Ekstraklasa) i, a més, participarà en la pròxima edició de la UEFA Champions League de Futbol Sala. El martorellenc afrontarà la seva quarta temporada al capdavant del Rekord Bielsko-Biała de manera molt ambiciosa.