Plats d’arròs solidaris amb l’esclerosi múltiple al restaurant Les Vinyes

1105
Restaurant Les Vinyes

El restaurant Les Vinyes de Martorell i cinc restaurants més del col·lectiu gastronòmic Sabors de l’Horta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat han decidit solidaritzar-se amb la investigació per l’esclerosi múltiple. Ho faran a través de la campanya solidària ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple‘, oferint un plat solidari a la carta fins aquest diumenge 31 de juliol. Un euro del preu que en pagui la clientel·la es destinarà a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple amb serveis de neurorehabilitació i recerca.

Les Vinyes es “mulla” per l’esclerosi múltiple junt amb altres restaurants del Baix Llobregat que també formen part de la iniciativa: Unlugar (Castelldefels), Can Llates (Collbató), El Palau Vell (Sant Andreu de la Barca), Cal Sagristà (Sant Vicenç dels Horts) i Samaranch Park (Molins de Rei).

D’aquesta manera, i fins el dia 31 de juliol, “destinarem un euro a l’esclerosi múltiple amb cada ració que els clients demanin de qualsevol dels arrossos que tenim a la carta”. Ho avança el propietari de l’establiment, Antonio Adamuz, per qui l’objectiu és “col·laborar per una bona causa. És la nostra petita aportació i la fem amb molt de gust”.

Antonio Adamuz, propietari Restaurant Les Vinyes

Més enllà d’això, es pot col·laborar amb la campanya a través de l’adquisició de l’Oli OleAurum, fet per productors catalans, en qualsevol supermercat. Per cada ampolla d’oli que OleAurum vengui fins al 31 de juliol, cedirà un euro per la investigació contra la malaltia.

El ‘Mulla’t’ és la principal campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i aconsegueix que un dia a l’any -el 10 de juliol- tothom pugui mostrar la solidaritat vers les persones amb esclerosi múltiple amb un petit gest com és mullar-se a les piscines que participen en la campanya.

Martorell s’hi ha sumat un any més, i enguany va recollir 532 euros. La Piscina d’Estiu va ser l’epicentre de la representació més gràfica i unes 300 persones van sumar-se al salt multitudinari que va celebrar-se a les 12.00h. Més tard, van assistir a una sessió d’aiguagym guiada per una tècnica del Departament d’Esports. D’altra banda, a la piscina esportiva del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), 25 persones van nedar 33.800 metres solidaris, mentre que a la del Complex Esportiu La Vila, 36 van completar 32.725 metres.