El Sala 5 aconsegueix una victòria agònica en el derbi davant el Barça Atlètic (3-4)

115

El primer equip del Sala 5 Martorell es va adjudicar la primera victòria del campionat de lliga en el derbi català de la Segona Divisió de futbol sala. En un partit amb màxima igualtat, els martorellencs van superar el Barça Atlètic (3-4) amb un gol “in extremis”. El conjunt vermell va disposar d’un últim atac amb superioritat i Juanfran Hervás ho va aprofitar per donar la victòria al Sala 5 quan només restaven 4 dècimes pel final.

El tècnic dels vermells, Adri Sánchez, assegura que va ser un duel molt igualat i destaca que no es van posar per davant al marcador fins que no quedava menys d’un segon pel final: “S’avancen fins a tres vegades, però en cap moment se’n van de més d’un gol. Ells tenen un model de joc defensiu bastant semblant al nostre i ens van saber atacar bastant bé. És un partit on les accions d’estratègia també condicionen, ja que tots dos equips vam marcar dos gols de córner”.

Adri Sánchez, entrenador Sala 5 Martorell

En handbol, el sènior masculí del CH Martorell va caure derrotat a la complicada pista de l’Handbol Berga (34-31). Els groc-i-negres van fer una bona primera part i van arribar al descans per davant en el marcador, però a la represa van cometre errors defensius en moments clau i no van poder sumar la segona victòria del curs.

Josep Ibáñez, entrenador del CH Martorell, explica que es van trobar amb un ambient molt fort i, tot i que van tenir opcions de victòria, la defensa martorellenca no va estar al seu nivell: “Va ser un partit molt disputat on vam cometre errors defensius quan tot estava igualat. Lamentar la lesió de Ferran Llopart, que ens va condicionar molt l’atac a la segona part. Ara a seguir treballant, entrenant i millorant l’esquema de joc de l’equip per intentar guanyar els pròxims partits”.

Josep Ibáñez, entrenador sènior masculí CH Martorell

En bàsquet, el primer equip del CB Martorell va encaixar la segona derrota de la temporada a la pista de la UE Montgat (75-65). El conjunt entrenat per Andrés Joya va competir bé als primers 20 minuts de partit i va poder arribar al descans quatre punts per sota al marcador. A la segona meitat, els blaus van sortir amb poca intensitat defensiva i els locals ho van aprofitar per distanciar-se de manera definitiva.

El tècnic del CB Martorell, Andrés Joya, afirma que “l’equip continua tenint masses errades defensives, malgrat que vam fer una bona primera part. A la segona ens va faltar intensitat defensiva, vam tenir masses errades en atac i el Montgat va obrir una escletxa en el marcador. No vam poder amb un equip amb més experiència”.

Andrés Joya, entrenador primer equip CB Martorell

En futbol, el primer equip masculí del CF Martorell va caure derrotat al municipal de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat. Els blanc-i-vermells, que no van estar encertats de cara a porteria, van perdre 1-0 contra el Santfeliuenc. Encara que l’equip de Raúl de Amo va dominar el duel, no va poder contrarestar el gol dels locals al minut 52.