El Sala 5 cau a casa davant el Burela FS, però es manté a la setena plaça de Segona

730

El Sala 5 Martorell no va poder sumar cap punt en l’últim partit que disputava com a local aquest 2023. Els martorellencs van caure 2-3 al Pavelló Esportiu Municipal davant el Burela FS, un dels millors equips de la categoria. Els d’Adri Sánchez van lluitar fins al final i van fer patir als gallecs fins al darrer segon. Tot i la derrota, els vermells es mantenen a la setena posició quan falta per disputar-se l’última jornada de l’any.

Adri Sánchez, tècnic del Sala 5, explicava com va anar un partit amb molta igualtat: “Quan faltaven 8 minuts ens han marcat el 0-2 i hem decidit posar-nos a jugar de 5. Ho hem jugat basant bé i hem retallat diferències. Després ells han fet l’1-3 aprofitant una pilota morta. I en la següent acció ens posem 2-3. Ho hem intentat fins al final, crec que l’equip ha lluitat molt”.

Adri Sánchez, entrenador Sala 5 Martorell

El primer equip masculí del CF Martorell també tenia un partit complicat aquesta jornada. Els de Javi Gómez rebien a un dels equips més en forma del Grup 3 de Primera Catalana: l’UD Gornal. Els hospitalencs van obrir el marcador al minut 37, però els martorellencs van aconseguir empatar a l’inici de la segona part. Poc després els visitants es van tornar a posar per davant aprofitant un penal (1-2). El CF Martorell, que tenia el control del partit, va aprofitar una recuperació per igualar de nou el resultat. Amb aquest empat els blanc-i-vermells han caigut fins a la quarta plaça de la classificació, amb un total de 25 punts.

Carlos Camacho, segon entrenador del CF Martorell, destacava que “teníem el partit controlat, però una lesió d’un jugador, sense possibilitat de realitzar canvis, ens ha portat a jugar els darrers 10 minuts de partit amb un jugador menys. Hem patit bastant a la recta final del partit”.

Carlos Camacho, segon entrenador CF Martorell

El primer equip femení del CF Martorell, per la seva part, va empatar (0-0) al complicat camp del segon classificat, la Penya Barcelonista Sant Vicenç dels Horts. Les martorellenques, que venien de perdre al Torrent de Llops davant el Corbera, van sumar un punt important en la desena jornada de lliga. L’equip entrenat per Ivan Lorca arriba a l’aturada per Nadal a la vuitena posició de la taula, a tan sols 5 punts de la segona plaça.

El CB Martorell tenia un desplaçament complicat aquest cap de setmana. Dissabte va viatjar fins a Mallorca per enfrontar-se a un rival directe, el CB Andratx. Els blaus van caure per un ajustat 86-82 i es mantindran, una jornada més, a l’onzè lloc de la taula (amb un balanç de 3 victòries i 9 derrotes). El pròxim compromís del conjunt de Toni Mesa serà el pròxim 7 de gener, quan rep al CB Salt.

Pel que fa a l’handbol, cara i creu: el sènior masculí del CH Martorell va sumar la seva segona victòria consecutiva a la pista de l’AE Aula (26-29). Els de Christian Stahringer han escalat fins a la quarta posició i estan a només tres punts del primer classificat, l’Handbol Maresme Llavaneres. Mentre que el sènior femení va tornar a perdre a les IEM. L’equip de Jordi Florenza no va poder superar a un rival directe, l’Handbol BCN Sants (26-31) i continuarà una setmana més sent el cuer de Lliga Catalana. Les groc-i-negres només han aconseguit una victòria en tota la temporada.