El Sala 5 defensarà quatre gols aquest dissabte en la tornada de semifinals

991
Sala 5 Martorell-Guardo (Foto: Xavi Velasco)

Quatre gols és la renda favorable que s’emporta el Sala 5 cap a terres castellanes per afrontar la tornada de la semifinal d’ascens a Segona Divisió, davant el Guardo de Palència. L’equip martorellenc va derrotar els palentins per 7-3 en l’anada disputada dissabte al vespre al Pavelló Esportiu Municipal. Fouad, amb 4 dianes, va ser un dels protagonistes d’un duel amb dinàmiques molt marcades.

Primera meitat de domini i gols vermells. El Sala 5 ja va avançar-se al minut 4 amb un gol de Fouad i va ampliar l’avantatge en sis minuts màgics, els que van del 12 al 18: Pau Albacete, Fouad i Rusinés van col·locar un contundent 4-0 al descans.

Però el Guardo no havia dit encara la darrera paraula. Als 40 segons de la represa escurçava distàncies amb un gol de Chefo. Jorge Corral (25′) i Alberto González (27′) col·locaven un ajustat 4-3 que apropava els palentins a la remuntada. Però els de Víctor González van reaccionar a temps de frenar la reacció visitant i capgirar novament la dinàmica: Fouad (28′), Oussama (29′) i de nou Fouad (31′) van possibilitar que el Sala 5 recuperés els 4 gols d’avantatge per afrontar la tornada dissabte vinent.

Víctor González reconeixia tenir una sensació “agredolça”. L’entrenador apuntava que les expectatives durant el partit eren “de guanyar per una mica més de diferència”, però per altra banda reconeixia que “haguéssim signat aquest resultat abans de començar”. I avisa que el partit de dissabte serà “totalment diferent i caldrà fer molta feina”.

Víctor González, entrenador del Sala 5 Martorell

El sènior masculí del CF Martorell va tancar temporada a Primera Catalana amb una derrota per la mínima (1-0) a Solsona. Els martorellencs estaven salvats i ja no s’hi jugaven res, mentre que els solsonins esgotaven les opcions de permanència. El gol dels locals va arribar al minut 73, obra de Joel Canals, però el triomf de la UE Tàrrega a Igualada (0-3) salvava l’equip de l’Urgell i condemnava els solsonins al descens pel seu pitjor coeficient respecte els altres cinquens classificats per la cua dels altres dos grups: Martinenc i Júpiter.

El femení, de la seva banda, va caure a Torrent de Llops per 2-3 contra l’Hospitalet, en l’antepenúltima jornada de lliga al Grup 1 de Primera Divisió Femenina. Les blanc-i-vermelles van arribar a igualar, en el primer temps un 0-2 desfavorable, gràcies a l’encert d’Eva Soto i de Baró. Però en la segona part, les visitants van sentenciar en un partit on van ser molt efectives, segons explica l’entrenador martorellenc Víctor Marco.

Víctor Marco, entrenador del femení del CF Martorell

I derrota per 29 a 23 del sènior masculí del Club d’Handbol Martorell a la pista del Valldoreix. L’equip de Christian Staringer, que continuarà militant a Primera Catalana i que ja fa setmanes que no té possibilitats d’èxit en aquesta lligueta per l’ascens, mirarà de treure els primers punts en la darrera jornada del proper cap de setmana. Rebrà el ja ascendit Handbol La Garriga diumenge vinent (12.00h), a les IEM.