El Sala5 acomiada l’any amb una derrota que l’apropa als llocs de perill

882
Sala5 Martorell (imatge: Vicioso Fotografía)

El primer equip del Sala5 Martorell va caure dissabte contra el Sala10 Saragossa (7-1) i ha tancat l’any amb un resultat dur en contra. Els vermells van veure’s superats per un conjunt aragonès que va estar molt encertat en atac, establint el 4 a 0 al primer temps. En la represa, Eric Panès va marcar i va retallar diferències, però els gols dels locals no van trigar a arribar de nou van trencar, del tot, el partit.

El domini del Sala10 Saragossa s’ha traduït en una victòria per a ells que els situa cinquens a la taula, amb 22 punts. De la seva banda, els martorellencs encadenen dues derrotes que no els ha permès marxar de vacances a la zona tranquil·la de la classificació.

L’entrenador vermell Víctor González ha admès que l’equip local “va ser superior en totes les facetes del joc, pel marcador i el còmput global, però no vam saber dominar algunes accions tàctiques seves”.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

En aquesta derrota, ha dit, no van fer prou mèrits com per lluitar amb tot pels tres punts. “Tot i que els sensacions de la primera meitat no eren per marxar 4-0, ens van fer gol i nosaltres no vam estar encertats”, ha expressat.

Amb aquest resultat, baixen a la dotzena plaça, amb 16 punts, cinc per sobre dels llocs de perill.

Cauen en l’última acció

En bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell, que va perdre (86-88) contra el Mataró Boet. Els de Jordi Pi van gaudir del llançament definitiu però no van tenir fortuna i han sumat la novena derrota de la lliga. Els mataronins van presentar-se amb baixes a Martorell, així com les que tenia el CB Martorell, i en els primers compassos, van marcar el ritme. El Mataró Boet va sumar 33 punts en els primers deu minuts i va obrir el primer forat i portant el ritme del partit.

En el segon quart, la defensa zonal dels mataronins va seguir donant resultats, però els de Jordi Pi van optar per pujar línies en defensa i retallar el desavantatge. Però un parcial dels visitants va tornar a obrir distància i va deixar el 36 a 50 a l’electrònic.

En la represa, els mataronins van estirar el marcador fins a prop dels 20 punts de marge i mentre Jordi Catalán anotava de tres en tres, els blaus es veien entre vuit i deu punts per sota. L’últim quart va començar amb un desavantatge d’onze punts, però per part dels del Maresme, proposaven un bàsquet més lent i tranquil. Els blaus van anar retallant la diferència a l’electrònic i malgrat gaudir del darrer tir per empatar el partit, van errar-lo i es van veure condemnats a una derrota.

El tècnic Jordi Pi ha expressat que, d’entrada, era un partit marcat per les absències. “Era molt complicat, els dos equips teníem moltes baixes, d’uns set o vuit jugadors per a cadascú”, ha confessat. Els blaus van patir les baixes d’Armand Albarrán, Eloy Domènech i Alejandro Garaizabal.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

L’absolut masculí del CN Martorell va guanyar a casa contra el WP Garraf (14-6). Els de Diego Vigo van imposar-se en el partit que va tenir lloc dissabte al Complex Esportiu La Vila  i en què van dominar el marcador des de ben aviat. Amb el 4-1 d’inici, van establir el primer avantatge a l’electrònic.

Tot i que en el segon i el quart període el conjunt visitant va igualar el resultat, oferint més encert en atac i escurçant diferències, el tercer quart, quan els de Vigo van deixar la porteria a zero i van anotar tres dianes, va ser definitiu per deixar el triomf a casa. Gràcies a aquesta victòria, els martorellencs són cinquens, amb un balanç de cinc victòries i tres derrotes i a dos triomfs dels líders, el CN Igualada i el CW Anglès.

En futbol, doble derrota dels primers equips del Club de Futbol Martorell. El masculí va caure a casa contra l’Atlètic Sant Just (1-2), mentre que el femení va perdre per contra el Fontsanta-Fatjó (4-1).

En handbol, derrota també dels equips del Club Handbol Martorell. El masculí va caure contra el Balonmano Polinyà (30-38) i el femení va perdre davant l’AEH Les Franqueses (24-39).