El Sala5 goleja a Manresa i és a un pas de la final a quatre de Copa Catalunya

907

El Sala5 Martorell ja és als quarts de final de Copa Catalunya. Dimarts va superar un nou escull, el Covisa Manresa, per un contundent 0-6 al pavelló del Pujolet de la capital del Bages. No era un partit gens fàcil, ja que s’enfrontaven el tercer contra el quart classificats del grup 3 de Segona B, separats per 7 punts. A més, en lliga, els martorellencs havien perdut a la pista bagenca per 5-3, però ahir les coses van anar de manera molt diferent.

A la primera meitat, els vermells ja dominaven per 0-3. Dos gols quasi seguits d’Oussama i Héctor posaven el 0-2 als 8 minuts, ampliat per Pau Albacete als 17. A la segona meitat va seguir l’encert ofensiu dels de Víctor González, que en van fer tres més: Héctor (de nou), Ramon i Abde, en un lapse de tan sols cinc minuts, deixaven el panorama perfectament clarificat pels martorellencs.

Tot i el contundent 0-6 final, l’entrenador martorellenc, Víctor González, reconeixia que al llarg del partit hi havia hagut trams d’igualtat i on fins i tot el Manresa havia estat superior, però destacava la serietat i la concentració dels seus jugadors a l’hora d’afrontar aquests minuts complicats.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Pel míster martorellenc, el partit va anar tal i com l’havien planificat i els dos gols en els primers minuts ho van posar de cara. González destacava també el gran paper defensiu: el fet de no encaixar cap gol tot en els moments en els que el rival va haver d’arriscar i jugar de cinc.

El Sala5 ja té rival per a quarts de final. Serà el Salou, i segons apunta la FCF, la data de disputa del partit podria ser el proper 8 de maig a la pista de l’equip del Tarragonès. El premi, en cas de victòria, seria tornar a accedir a la final a quatre. Però González no es refia gens del Salou, un rival que, tot i que es troba una categoria per sota, té clares intencions de pujar a Segona B i es troba en una dinàmica molt positiva.

Queda per tant força temps per a tornar a pensar en la Copa Catalunya. Ara, els vermells s’han de centrar en els darrers tres partits de lliga. Després de la derrota per 2-3 contra l’Aliança Mataró, l’objectiu del primer lloc és quasi impossible, però els vermells tenen opcions d’acabar segons, ja que tenen el filial de l’Industrias García de Santa Coloma a tan sols un punt de separació. Aquest cap de setmana descans, i de tornada de Setmana Santa, desplaçament a terres valencianes per enfrontar-se al Picassent.