El Sala5 Martorell guanya ‘in extremis’ a Burela i puja fins a la quarta posició

918
Sala5 Martorell

El primer equip del Sala5 Martorell ha tornat de la pista del FS Burela (3-4) amb els tres primers punts a domicili del curs. El de Marc Mármol a quatre segons per al final va ser decisiu i ha permès als vermells escalar fins la quarta plaça i tancar el primer mes de lliga.

El local Nando va avançar el FS Burela, quan només passaven sisminuts, però Dani Castro hi va contestar pocs minuts després i aprofitant una recuperació en defensa. Rikelme va tornar a veure porteria per avançar de nou el seu equip i els de Víctor González van tornar a mostrar la seva capacitat de reacció, amb el gol de Pavel Pérez un minut després.

David Pazos va batre Imad Ruiz i pujava el 3 a 2, però aquest seria l’últim gol dels gallecs en aquesta jornada. El Sala5 va afanyar-se a recuperar-se i en va obtenir premi. Primer, va ser Eric Panés, qui va engaltar un xut molt potent, per empatar el resultat, i jugant de cinc. Després va ser Marc Mármol, que va xutar des del seu camp a porteria buida i va establir el 3 a 4 definitiu. L’entrenador Víctor González ha admès que van dir la seva a Galícia tot i la dificultat de la pista i el rival: “vam aprofitar els nostres oportunitats i gestionant el nostre pla de partit”.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Aquesta remuntada amb premi serveix als martorellencs per ser quarts, amb set punts de 12 possibles.

Guanyen el primer partit com a locals

El primer equip del CF Martorell ja té la primera victòria de la temporada i va sumar-la ahir en el seu debut al CE Torrent de Llops, contra la UE Valls (3-0), amb els gols d’Eric Iglesias, per partida doble, i de Martí Ramos.

Els martorellencs van buscar el triomf des del primer minut, amb un joc molt ben trenat, però la UE Valls va gaudir de la millor ocasió ben aviat, en una rematada de cap creuada de Palau que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria de Toni. La reacció dels blanc-i-vermells no es va fer esperar, i Martí Ramos va trencar la defensa visitant per recollir una passada d’Eric Iglesias i superar la sortida del porter Jose.

Amb el marcador a favor, l’equip de Javi Cuesta va jugar a plaer i va mostrar una gran una fermesa defensiva, mentre que els visitants ho provaven amb xuts llunyans que no duien perill. El central Víctor Garcia va desviar una pilota al límit del descans, i Iglesias va poder fer el segon, però el seu cop de cap va marxar a còrner. En la represa, els visitants van intentar intimidar, però no van trobar la fórmula per obrir la llauna.

A mesura que els minuts avançaven, Cuesta va fer canvi en l’equip i va fer debutar el nou fitxatge, el central Oliver. En el tram final, els martorellencs van segellar la victòria aprofitant les errades defensives d’una UE Valls que va rendir-se. En només quatre minuts, Eric Iglesias va transformar un doblet amb què tancar la golejada.

El tècnic martorellenc, Javi Cuesta, no va amagar la seva satisfacció i lloar la paciència de l’equip i la tasca que està fent el grup per adaptar totes les peces. “Són un rival que estarà a dalt i hem tingut paciència”, va apuntar.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Aquesta victòria deixa els blanc-i-vermells cinquens, amb tres punts, i com un dels millors equips en atac de les dues primeres jornades.

En clau femenina, el primer equip del CF Martorell va esgarrapar un punt de la seva visita a l’UD Parc (3-3). Els gols de Carla i Patri en el primer temps van ser la recompensa d’uns primers 45 minuts amb poc ordre. En el segon temps, van ordenar les idees i Sni va fer el 3 a 3, però les de Sergi Oliva només van endur-se un punt que les puja a la desena plaça. El conjunt martorellenc s’allunya, d’aquesta manera, dels llocs de perill a la taula.

S’emporten la primera victòria a casa

En bàsquet, triomf del primer equip del club Bàsquet Martorell contra el Calvià (90-72). Els de Jordi Pi ja tenen la primera victòria del curs i van forjar-la a casa, amb dos primers parcials de molts punts, 49 al descans. Els illencs van mostrar capacitat de reacció en la represa, però la renda dels blaus i la seva tasca en atac van impedir que s’ajustés el marcador.

L’entrenador blau, Jordi Pi, explica com va reaccionar l’equip, sobretot els jugadors interiors, a l’intent del Calvià d’apropar-se. “A nivell de joc crec que vam ser superiors”, va destacar.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Aquest triomf deixa sisens els blaus abans de la seva visita a Alfindén la propera setmana.

Tanquen el primer mes sense victòries

El primer equip femení del Club Handbol Martorell va perdre a casa contra el líder, l’Handbol Sant Vicenç (20-37). El conjunt dirigit per Jordi Florenza va caure en un partit on les vicentines van fer gran la seva renda al segon temps. Les martorellenques van arribar al descans amb un desavantatge de només cinc gols, però les errades pròpies les van condemnar. El conjunt visitant va trobar encert de cara a porteria i va eixamplar diferències, uns números insalvables per a les de Florenza, que han tancat el primer mes de competició sense conèixer la victòria.

En hoquei, segona derrota consecutiva de l’absolut del Club Hoquei Patins Martorell, que ahir va caure a la pista del Martinenc per 10 a 1 i de moment suma un balanç de dues derrotes i un triomf.