El Sala5 Martorell debuta amb victòria al nou curs i goleja a plaer en la seva estrena

1374

El primer equip del Sala5 Martorell ha sumat els tres primers punts del curs en un partit que es va resoldre en els set darrers minuts i en què Fouad va ser-ne el protagonista amb tres gols pràcticament seguits. Amb l’1 a 5 contra el filial de l’Industrias Santa Coloma, se situa a la segona plaça.

Els de Víctor González van mantenir el resultat empatat a 1 durant tota la primera meitat i part de la segona. En el tram final de partit, i amb més encert que en l’inici, l’efectivitat va somriure els martorellencs per sentenciar el primer triomf. Els martorellencs van aguantar els intents dels colomencs de jugar de 5 i escurçar distàncies i van convertir dues dianes més amb què segellar els tres primers punts de la temporada.

El tècnic martorellenc, Víctor González, va explicar que van oferir un bon nivell a banda i banda, tot i les dificultats pròpies del partit i el rival.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Els vermells jugaran contra el FS Manresa aquest dissabte (18.00h), al Pavelló Esportiu Municipal, el que serà la primera jornada a casa de la temporada.

Segon empat consecutiu a Primera

El primer equip del Club de Futbol Martorell va empatar davant la UD Vista Alegre (1-1) i encadena dos empats en l’estrena de la temporada 2019-2020. Després d’empatar a zero a casa en la primera jornada, a Castelldefels va haver de plantar cara al gol dels locals. El porter Marc Ollé va provocar un penal que Cazorla va convertir. Els blanc-i-vermells amenaçaven a través del joc combinatiu amb Xavi Marco i Adrián Arenas com a protagonistes.

En la represa, els martorellencs van prendre el pes i van seguir creant perill. Xavi Marco avisava des de l’esquerra, mentre que Adrià Aguilera i Isaac Santaeulària s’encarregaven de filtrar-hi pilotes. Albert Nualart movia la banqueta i amb l’entrada de Kevin del Corral, Abde i Jose Balada, l’atac es reforçava.

El gol de l’empat arribava a través d’una centrada després d’una falta de Jose Balada. Adrià Aguilera la recollia i a menys de 15 minuts per al final aconseguia l’empat. Un gol anul·lat d’Edgar Álvaro i un penal dubtós no assenyalat a Abde van ser els últims intents blanc-i-vermells de capgirar el marcador.

Eliminats de la Lliga Catalana EBA

De la seva banda, el primer equip del Club Bàsquet Martorell ha quedat fora de la primera competició oficial del curs. Després de la derrota davant el Club Bàsquet Igualada (72-74), no accedirà a la segona ronda de la Lliga Catalana EBA. Els de Toni Olivares van guanyar el CB Esparreguera en la primera jornada (61-67), disputada el passat dimecres, i dissabte es va jugar el pas a la segona fase de la Lliga Catalana.

Davant els anoiencs, van haver de remuntar un desavantatge des del primer quart que els va obligar a remar a contracorrents. Però no van poder capgirar del tot el resultat i van quedar amb la mel als llavis.