El Sala5 Martorell esgarrapa un punt a casa en la tercera setmana de competició

818
Sala5 Martorell (imatge: Xavi Velasco)

El primer equip del Sala5 Martorell va empatar contra el CD Leganés (2-2) en la tercera jornada de lliga i ha tornat a puntuar a casa, situant-se desè a la taula, amb quatre punts. El conjunt vermell va remuntar un 0 a 2 i va arribar a temps per endur-se un petit premi de la segona jornada a casa de la competició regular.

Als dubtes inicials dels martorellencs s’hi va sumar l’actuació del porter Imad Ruiz, que va salvar els mobles fins, pràcticament, el descans. El madrileny Alex Velasco va transformar el 0 a 1 des d’un xut exterior i, un minut més tard, Juanma va convertir el 0 a 2. Abans del segon temps, una jugada de combinació dels vermells va poder pujar al marcador, però va anar fora.

En la represa, els martorellencs van arrencar més endollats i Dani Castro va avisar en dues ocasions. Pau Albacete també en va errar dues i, finalment, Roger Bermusell va aconseguir l’1 a 2. Després, Fouad va seguir-lo amb una jugada de molta qualitat fent el 2-2. El marcador ja no va moure’s més i malgrat que el CD Leganés va intentar sorprendre amb el porter jugador, cada equip va emportar-se un punt.

Segons el tècnic martorellenc, Víctor González, es queden amb la imatge de l’equip en el segon temps i demana més solidesa al grup per puntuar de 3 en 3: “vam dominar la segona meitat i en shagués agradat remuntar del tot el partit”. Aquest empat suposa que els martorellencs sumin quatre punts de nou possibles abans de tancar el primer mes de lliga.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Debut amb doble derrota

El primer equip del CF Martorell va perdre al camp del FC Santfeliuenc (2-1) en la primera jornada de la lliga 2022-2023. Els de Javi Cuesta es van veure penalitzats per un inici de partit més fluix i tot i que van tenir opcions de puntuar, van tornar a casa amb les mans buides. Un gol a pilota aturada del local Joan Gibert va obrir la llauna quan només passaven divuit minuts de joc.

En la represa, els blanc-i-vermells van mostrar arguments per capgirar el marcador, però qui va trobar premi va ser el conjunt local. La diana de Jon Luna a manca de trenta minuts per jugar-se va obligar els martorellencs a córrer a contracorrents. Eric Iglesias va tenir fortuna enviant la pilota al fons de la xarxa vuit minuts més tard, però no va ser suficient per igualar el resultat.

El tècnic Javi Cuesta ha apuntat els dos errors que han de solucionar com més aviat millor, i que són “la capacitat de reacció i no encaixar en accions a pilota aturada, ho hem de solucionar des de ja mateix”. L’equip se situa, provisionalment, a l’onzena posició de la taula.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

En clau femenina, derrota ajustada del conjunt dirigit per Sergi Oliva contra el CF Verdú Vall del Corb (2-1). Les blanc-i-vermelles van forçar l’empat abans del descans i després d’haver encaixat molt aviat, però les lleidatanes van desfer l’empat a deu minuts per al final i van endur-se els seus primers tres punts.

En bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell contra el Club Bàsquet Vic (83-77). Els vigatans van oferir un joc ràpid i vistós davant el qual els martorellencs van anar a remolc. El parcial de 25 a 18 d’inici va marcar el camí del partit, que en els tres parcials següents va estar molt més igualat. Els blaus van tenir opcions de capgirar el marcador, però no van fer-ho a temps i han consumat la primera derrota del curs.

L’entrenador Jordi Pi explica que van fer tard a l’inici fort dels locals, sumant-ho a la manca de punts dels seus jugadors referents: “ells han sortit amb una seguretat que nosaltres no hem tingut fins al segon quart”. La propera jornada, els martorellencs rebran el Bàsquet Calvià a casa.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

No aconsegueixen puntuar

En handbol, derrotes dels primers equips del Club Handbol Martorell, que han tornat a perdre aquest cap de setmana. El primer equip femení va caure a la pista de l’Handbol Sant Joan Despí (32-23) i encadena tres derrotes consecutives. La manca d’efectius per a les de Jordi Florenza va ser una pedra que l’equip no va poder superar, i és que els va faltar benzina en el moment precís. Per a l’entrenador de l’equip, Jordi Florenza, poden treure’n una “lectura positiva”, malgrat la derrota final. Després de les tres primeres jornades de lliga, les groc-i-negres són l’únic equip que encara no ha puntuat des que comencés la competició.

Jordi Florenza, entrenador CH Martorell

En masculí, derrota a casa contra el Balonmano Barberà (25-32). Els martorellencs van mostrar una cara força irregular durant els 60 minuts i les errades pròpies els van condemnar. Tot i tenir opcions al descans, quan perdien de quatre gols, la segona meitat va començar amb les oportunitats més reals de poder capgirar el marcador. En el desenllaç, i amb tres exclusions, l’equip ja no va poder fer front als minuts decisius i la victòria va marxar fins a Barberà del Vallès.

En hoquei patins, l’absolut masculí del Club Hoquei Patins Martorell va perdre en la segona jornada de lliga davant el CEH Sabadell (9-3) i no va aconseguir donat continuïtat a la victòria del debut.