El Sala5 Martorell guanya a casa i encadena tres triomfs consecutius

517
Sala5 Martorell (imatge: Xavi Velasco)

El primer equip del Sala5 Martorell va guanyar dissabte el Manresa Futsal (3-2) i encadena tres victòries en l’estrena de la nova lliga. Els vermells segueixen compartint la primera plaça amb el Futsal Mataró i el Barceloneta Futsal com els únics tres conjunts imbatuts, però dissabte van patir en les acaballes del partit per assegurar-se el triomf.

Mentre que la primera meitat va acabar amb l’empat a zero, va ser en la segona quan tots dos conjunts van destapar-se i van aconseguir veure porteria. Primera va ser el torn del Sala5 Martorell, que va estrenar el marcador a través Pavel Pérez, en una jugada d’estratègia i el juvenil Ibai Espinosa va convertir el segon després de recuperar la pilota en defensa. Els del Bages van escurçar distàncies, però Oussama Chefrau va encarregar-se de convertir el 3 a 1 i tornar a obrir forat. Eric Castillo va veure porteria a les acaballes i tot i que va ajustar el marcador, no va permetre al seu equip sumar al Pavelló Esportiu Municipal.

Per a l’entrenador Víctor González, van seguir una estratègia que els va funcionar i creu que van superar amb nota les absències que arrossegaven i que els podien haver penalitzat.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Els vermells van aconseguir tres punts en el partit considerat com el duel de la jornada i han tornat a establir-se com un dels equips que lideren la classificació.

Empat sense gols al debut

El primer equip del Club de Futbol Martorell es va estrenar ahir amb un empat davant la UD Viladecans (0-0). Els de Javi Cuesta van tenir dues ocasions al límit del minut 90 que podrien haver-se transformat en una victòria, però han tancat la primera jornada amb un punt.

L’intercanvi de cops va succeir-se durant la primera meitat, tot i que els de Viladecans van acostar-se a la porteria de Toni Domínguez amb molt perill. Les intervencions de Martí Rafanell i Domínguez van evitar l’alegria local, mentre que Xavi Marco i Eric Arévalo ho intentaven en una jugada de combinació. Però no va prosperar i el primer temps va acabar amb el 0 a 0.

En la represa, Chechi i Cabello van amenaçar la porteria blanc-i-vermella amb accions individuals en què van fer aparéixer Toni Domínguez. I a menys de mitja hora per al final, Eric Pérez va poder fer mal, però no va tenir fortuna. En els darrers minuts, tots dos conjunts van tornar a crear perill però l’efectivitat no va acompanyar el partit.

L’entrenador blanc-i-vermell, Javi Cuesta, va admetre la “dificultat del camp on jugaven” i creu que van oferir una bona imatge amb el punt.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Amb aquest punt els de Cuesta mantenen el bon nivell de resultats de la pretemporada,en què només han perdut en una ocasió.

Estrena exigent a casa

En bàsquet, debut amb victòria del primer equip del Club Bàsquet Martorell, que es va imposar per a l’AE Badalonès (92-80) patint fins els darrers minuts per assegurar la victòria. Els de Jordi Pi van obrir forat en el primer quart, després de reaccionar al joc interior poderós dels de Badalona. En l’inici del segon quart, el partit va ser molt plàcid per als martorellencs, que van estirar la renda fent-se forts en defensa.

La segona meitat va començar amb el 46 a 38 i un parcial de 9 a 2 semblava sentenciar els badalonins, de qui els blaus s’allunyaven per 17 punts. L’encert des del tir exterior va ser la millor carta dels locals, que van veure com el jove Eloy Domènech convertia quatre de set triples. El 73 a 52 no feia presagiar la reacció visitant, i és que els de Xavier Riera van aconseguir un parcial de 2 a 14 amb què van retallar diferències fins als quatre punts. Amb el cap més fred, els blaus van tornar a provocar la pèrdua de pilota dels visitants i van assegurar la primera victòria del curs per 92 a 80.

L’entrenador Jordi Pi va parlar d’un enfrontament on van tenir moments de tot i en què van donar opcions als visitants d’entrar en el partit quan semblaven fora. “Debutar amb victòria era un dels objectius”, va reblar.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Amb aquest triomf, els martorellencs han assegurat el primer com a amfitrions i la propera setmana visitaran el CB Alpicat.

Guanyen el derbi

I en handbol, triomf incontestable del primer equip del CH Martorell en el derbi contra el filial de l’handbol Sant Esteve Sesrovires (36-24). Els de Christian Stahringer van passar per sobre dels sesrovirencs i han estrenat amb molt bon peu la primera jornada del curs.

En femení, les de Jordi Florenza van perdre contra el Club Handbol Canovelles per (35-29) en la segona jornada de lliga i encara no saben què és guanyar aquest curs.