El Sala5 treu a escena els cinc equips d’una temporada amb expectatives de continuar creixent

651
Presentació Sala5 temporada 2023-2024

El Pavelló Esportiu Municipal ha acollit aquesta tarda la presentació dels cinc equips de la temporada 2023-2024 del Sala5 Martorell, un club presidit per Xavier Torras i que enguany aposta per incrementar la professionalitat i continuar creixent. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa i el regidor d’Esports, Gerard Mimó, hi han assistit.

Durant la presentació dels equips, l’alcalde ha destacat la cultura de l’esforç que promou l’esport, i s’ha referit als objectius de Martorell quant a “proporcionar l’oportunitat a tothom de practicar l’esport que vulgui al municipi. Per fer això possible, necessitem d’instal·lacions, de recursos, però sobretot d’entitats esportives com el Sala5. Sempre diem que és molt important guanyar, però l’esport no només és competició, també és convivència, cohesió social i educació”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Aquesta temporada, el Sala5 Martorell compta amb quatre equips base, el Cadet B i A, i el Juvenil B i A i el primer equip, que des de l’any passat es troba en Segona Divisió. Tal com ha explicat el president del Futbol Sala5 Martorell, Xavier Torras, al llarg de la jornada, s’han jugat diversos partits amistosos, al matí els equips base, i a la tarda, després de la presentació, el primer equip, que s’ha enfrontat a l’agrupació italiana, Itria FC, amb un resultat de 8-1.

Xavier Torras, president del Futbol Sala5 Martorell

Actualment, el primer equip del Sala5 Martorell es troba a Segona Divisió Nacional, la segona màxima categoria del Futbol Sala de l’Estat Espanyol. Enguany, però, les expectatives se centren a continuar creixent i enfocar l’activitat en “intentar resoldre algunes necessitats que té l’equip per poder competir amb garanties. Hem canviat d’entrenador, ara és Adrià Sánchez, i hem intentat incorporar jugadors que puguin implicar-se més en aquest esport, quant a disponibilitat de temps, per augmentar la professionalitat”, ha afirmat el president.

Xavier Torras, president del Futbol Sala5 Martorell

La presentació ha engegat amb la desfilada dels jugadors i ha continuat amb els parlaments de l’alcalde Xavier Fonollosa i el president de l’entitat, Xavier Torras. Finalment, la família vermella s’ha reunit per fer la foto de grup a la graderia del Pavelló Esportiu Municipal.