El Taller de Cinema obre inscripcions per endinsar-nos en la producció d’un curtmetratge

1460

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Martorell ha obert les inscripcions per participar al Taller de Cinema, dirigit pel cineasta Jaume Fargas. Les classes començaran el 16 de gener i s’impartiran al Centre Cultural (plaça de les Cultures, s/n). Els interessats poden apuntar-se a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà.

Es tracta d’un taller pràctic on els participants escriuran el guió, faran el rodatge i el muntatge d’un curtmetratge de ficció. El cinema és una activitat que reuneix disciplines molt variades. Seguint el procés de fabricació d’un film, els participants aprenen les bases de tots els oficis relacionats amb el cinema (guionista, productor, director, actor, càmera, il·luminador, maquillador, accessorista, muntador…).

El curs serà impartit per Jaume Fargas, qui va estudiar Belles Arts a Barcelona i cinema al Studio National des Arts Contemporains a França. Les sessions es faran al Centre de Formació d’Adults, Complex Educatiu Torrent de LLops, del 16 de gener al 7 de maig, els dijous de 18.30 a 20.30h. El preu és de 60 euros.

Jaume Fargas, director Taller de Cinema

Fer un curtmetratge és un treball d’equip on es demana el màxim de cada individualitat. Adquirir aquest valor és un dels objectius del taller. Els participants realitzaran el film expressant els seus gustos, les seves inquietuds i la seva personalitat. El Taller de Cinema posa tot el material professional necessari. No es precisa d’experiència prèvia. Més informació trucant al 649 59 33 93.