El XXè Festival Benèfic de l’Arc de Sant Martí estarà dedicat aquest any a l’Eurovisió

1235

El proper divendres 15 de maig, a les 20h, la fundació privada Arc de Sant Martí organitza al Progrés el seu XXè Festival Benèfic, L’Arc a Eurovisió, en què els usuaris protagonitzaran diversos números musicals inspirats en Eurovisió. També s’oferirà un refrigeri als assistents i es farà una tómbola. L’entrada solidària costa 20 euros. Els diners recaptats finançaran els projectes que té en marxa la fundació.

“Els veritables protagonistes del festival són els nois de l’Arc de Sant Martí”, diu Montse Comajuncosa, de la fundació privada. “Fa mesos que els voluntaris estan treballant amb ells, preparant les diverses actuacions i assajant-les. Tenen ja tots moltes ganes que arribi el dia. Hi ha nervis”.

Reserves per telèfon o correu electrònic
Les reserves es poden fer per telèfon, al 93 775 49 09, o al correu electrònic info@arcdesantmarti.cat. Comajuncosa demana que “la gent s’animi a venir perquè, entre l’entrada al festival i la tómbola que farem, mirarem de tirar els projectes que tenim pensats endavant”.

Els usuaris de la fundació privada Arc de Sant Martí dediquen cada any el seu festival benèfic a un tema, en el qual s’inspiren per als seus números musicals de playback i dansa. Aquest any el tema triat és el Festival d’Eurovisió.