Els absoluts del Club Natació Martorell aixecaran el teló del nou curs a casa

895
CN Martorell
CN Martorell

La Federació Catalana de Natació ja ha donat a conèixer els calendaris del nou curs i ha enquadrat els absoluts de waterpolo del Club Natació Martorell al grup B de la Lliga Catalana de Primera Divisió Absoluta (en clau femenina) i al grup únic de Tercera Divisió (pel que fa al masculí).

El femení del CN Martorell s’estrenarà a la piscina del CN Vallirana el proper 17 d’octubre i haurà d’esperar al 24 d’octubre per jugar com a local, quan rebi el CN Granollers. Les martorellenques han quedat emparellades amb el CN Minorisa, el CN L’Hospitalet i l’AE Santa Eulàlia i els tres primers equips d’aquest grup lluitaran per un lloc a les fases d’ascens. Enguany, i com a novetat, només un conjunt ascendirà de categoria, el que suposa un equip menys que el curs passat. La primera fase de la temporada acabarà el 16 de gener, a la piscina del CN L’Hospitalet.

Perseguint els dos primers llocs per a l’ascens

En clau masculina, l’absolut masculí del CN Martorell lluitarà per ascendir a Segona Divisió i ho farà procedent del grup únic de Tercera Divisió en què ha quedat ubicat. Els de David Torilo s’estrenaran contra el CN L’Hospitalet a casa el 17 d’octubre, i visitaran el CW Sant Adrià la setmana següent, en el seu primer partit a domicili de la temporada. La resta de rivals són el CN Poble Nou, el CW Garraf, el CW Anglès, el CN Olot, el CN Tàrraco, el CEF Creu Groga i el CE Mediterrani.

La primera volta acabarà per a ells el 19 de desembre, mentre que la lliga regular ho farà el 17 d’abril. Els martorellencs serien de Segona Divisió si queden en la primera o la segona plaça, per la qual cosa aconseguirien l’ascens de manera matemàtica i assegurada.