Els Artistes Plàstics han jugat amb la llum en la ‘3a Art Party’

1093
Art Party 2018

El jardí de Ca l’Oller s’ha omplert d’art i música per celebrar la 3a Art Party de l’Associació d’Artistes Plàstics Martorell. Els artistes de l’associació i col·laboradors d’entitats i fundacions relacionades amb la salut mental han mostrat, aquest dissabte al vespre-nit, 25 escultures i instal·lacions artístiques.

Amb el títol Juguem amb la llum, els Artistes Plàstics de Martorell han convidat als membres de la Fundació Privada Arc de Sant Martí, del Club Social Punt de Trobada, del Centre de Dia de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor i de la Fundació Vallparadís a mostrar les seves creacions artístiques.

La llum ha sigut el fil conductor de les obres. Paco Arasa, president de l’entitat, explicava que “és la tercera edició de l’Art Party i, en aquesta ocasió hem volgut jugar amb la llum i aprofitar la llum solar per carregar una placa fotovoltaica que, quan arriba la nit, li dona una altra realitat a la mateixa peça escultòrica”.

Paco Arasa, president de l'Associació d'Artistes Plàstics Martorell

Els artistes que participen a l’Art Party són membres de l’entitat i també els integrants de les 4 entitats relacionades amb la salut mental. Per Arasa ”veure’ls treballar ha sigut molt emocionant perquè estaven molt contents de poder-hi participar”.

Paco Arasa, president de l'Associació d'Artistes Plàstics Martorell

La vetllada s’ha acompanyat de la música de les formacions Mama Patxanga i The sad song i d’un servei de bar amb begudes i entrepans a càrrec de l’entitat Yahooo!