Els atletes del MAC, LLuís Casanova i Carlos Antunes, participen al Campionat d’Espanya

1356
LLuís Casanova i Carlos Antunes. Foto: Martorellesport
LLuís Casanova i Carlos Antunes. Foto: Martorellesport

Lluís Casanova i Carlos Antunes, atletes del Martorell Atlètic Club, participaran aquest cap de setmana al al Campionat d’Espanya de categoria júnior que es disputa a Granollers.
Casanova, nascut el 1998, debutarà en una competició estatal a l’aire lliure, després de participar en un campionat en pista coberta el passat mes de març. El martorellenc prendrà part en la prova dels 400 metres llisos, per la qual s’ha classificat amb un temps de 50”02.

LLuís Casanova, atleta MAC

L’atleta parla de la marca que l’ha permès participar al campionat i es mostra satisfet.
El fet que el campionat estatal es jugui a Granollers, prop de casa, dona confiança al martorellenc. “Crec que les marques sortiran millor, no vas cansat de cap viatge, està a només una hora i t’ho pots prendre com un control que fas el cap de setmana. He anat a Granollers alguna vegada a fer un 1.000 o quan era més petit. La pista ja la conec i em sembla que està força bé”.

LLuís Casanova, atleta MAC

Carlos Antunes, de la seva banda, tornarà en uns estatals després de que les lesions d’anys enrere li haguessin impedit competir-hi en diverses ocasions. Antunes, que ja va participar en el Campionat d’Espanya el curs passat on va arribar fins les semifinals. correrà en la prova dels 100 metres llisos. La seva millor marca és de 11”40.

Carlos Antunes, atleta MAC

Antunes participarà en els 100 metres, però la seva prova estrella també són els 200. Tot i així, no hi participarà. Per motius acadèmics, Antunes ha hagut de fer una aturada prèvia als campionats.

Els dos corredors prendran part a les seves respectives proves el dia de dissabte. El matí d’aquesta jornada disputaran la fase prèvia de les finals i, en cas d’aconseguir un bitllet per la final, Casanova correrà la dels 400 metres llisos diumenge al matí i Antunes ho farà el dissabte, a les 20.00h.