Els campus martorellencs d’estiu arriben al seu final

274

Els clubs esportius de Martorell han posat punt i final als seus campus d’estiu aquest divendres. El Martorell Pàdel Club, la Unió Futbol Sala Martorell, el Club Bàsquet Martorell, el Club Volei Martorell, el Martorell Gimnàstic Club i el Club Futbol Martorell han abaixat el teló de les seves activitats en un estiu marcat per la pandèmia. El Club Handbol Martorell, en canvi, allargarà el seu casal una setmana més.

Els campus van engegar la maquinària el 28 de juny, i durant 5 setmanes han estat funcionant als equipaments martorellencs. Les entitats han combinat la tecnificació de l’esport amb activitats lúdiques, i és que han organitzat diverses sortides -per exemple, a la Piscina d’Estiu- per trencar amb la rutina.

El Martorell Pàdel Club ha tingut una participació de rècord al seu campus, amb una vintena de jugadors per setmana. Malgrat un inici accidentat, amb l’obligació de fer quarantena durant uns dies, l’entitat ha pogut culminar-lo amb bones sensacions. Rami Tornielli, responsable del campus, comenta que no s’han limitat només als exercicis de pàdel sinó que “cada dia tenim una activitat a part; treballem altres esports i un cop a la setmana anem a la Piscina d’Estiu”.

Rami Tornielli, responsable del campus de pàdel

El Pavelló Esportiu Municipal i el de Can Cases ha acollit el campus de la Unió Futbol Sala Martorell. Entre les principals activitats realitzades, hi ha hagut visites de professionals de l’esport, com l’exjugador del FC Barcelona Ximbinha i del segon entrenador blaugrana Jordi Illa, així com també dels seleccionadors catalans Jordi Gay i Jordi Barrero. Valter Morgado ‘Valtinho’, encarregat del campus, afirma que “els objectius s’han complert”, ja que considera que han conjugat de la millor manera l’aprenentatge i la diversió.

Valter Morgado, encarregat del campus de futbol sala

El Club Bàsquet Martorell ha celebrat el Blaus Summer Camp 2021 conjuntament amb Delta Global Experience. L’organització ha buscat fer compatibles les sessions d’entrenament amb les activitats de lleure, entre les quals hi ha hagut una sortida setmanal. “Cada dia hem pogut fer dos entrenaments, un més tècnic i un més tàctic, i després una estoneta de competicions”, explica David Torrescusa -que està al capdavant del campus- sobre la metodologia que han utilitzat.

David Torrescusa, responsable del Blaus Summer Camp 2021

El Martorell Gimnàstic Club ha dut a terme l’Escola d’Estiu de Tecnificació al gimnàs del Complex Esportiu La Vila, on ha treballat en els diferents aparells amb els esportistes. A banda, també s’han realitzat jocs i sortides a la Piscina. La presidenta de l’entitat, Sílvia Blanco, n’explica el funcionament i manifesta que “estem contents de com ha anat i de com han gaudit tots els participants”.

Sílvia Blanco, presidenta del Martorell Gimnàstic Club

El Club Futbol Martorell, per la seva banda, també s’ha centrat en la tecnificació dels jugadors, amb tasques enfocades a millorar la seva presa de decisió. El Club Volei Martorell ha combinat les seves sessions a les Instal·lacions Esportives Municipals i al Pavelló de Can Cases, on els participants han estat dividits, per edats, en quatre grups.

El campus del Club Handbol Martorell és l’únic que no ha acabat aquest divendres, sinó que ho farà el proper 6 d’agost. Els groc-i-negres han buscat “tenir la part lúdica i la part competitiva o de millora individual de cada jugador perquè gaudeixin de l’handbol”, segons explica el president del club, Jordi Florenza.

Jordi Florenza, president del Club Handbol Martorell

Les entitats martorellenques s’han adreçat a infants i joves, d’entre 5 i 18 anys en alguns casos, en uns campus en què han hagut de complir les mesures de seguretat per evitar contagis de coronavirus.