Els més de 100 esportistes del CN Martorell, a escena

925
Presentació CN Martorell
Presentació CN Martorell

El Club Natació Martorell ha aterrat aquest matí a la gespa del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) per presentar els 110 esportistes que formen el club i que enguany competiran amb els colors de l’entitat que presideix Eva Rodríguez. La secció de natació ha crescut respecte el curs passat i afegeix un conjunt a la categoria absoluta.

Laia Tena i Rafa López son els coordinadors de les seccions de natació i waterpolo, respectivament, i es consoliden al càrrec de màxims responsables de les dues disciplines que es practiquen al club. En natació, han desfilat els equips prebenjamí, benjamí, aleví, júnior i absolut, mentre que pel que fa a les plantilles de waterpolo, ho han fet en aleví, infantil, juvenil i els dos absoluts (masculí i femení).

Rafa López i Diego Vigo, els líders dels absoluts

La temporada també ha arrencat amb novetats pel que fa als entrenadors dels absoluts del club. Mentre que Rafa López segueix fent-de càrrec del femení, Diego Vigo ha arribat procedent del CN Montjuïc per dirigir el juvenil i l’absolut masculins. Cris López i Laura Held completen l’organigrama tècnic en aquesta secció. Pel que fa a la natació, Eric Vilaregut i Queralt Velasco segueixen acompanyant Laia Tena com a entrenadors dels nedadors i nedadores martorellencs.

La presidenta de l’entitat, Eva Rodríguez, ha expressat que “comencem amb moltes ganes” i ha desitjat el millor als esportistes del club i confia que sigui una bona temporada prop de l’aigua.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

La festa de presentació ha acabat amb la foto de família, de la qual n’han format part l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i els regidors Gerard Mimó, Belén Leiva, Raquel Sans i Sole Rosende.