Empat de mèrit del Club de Futbol Martorell per esgarrapar punts al líder imbatut

1216

El Club de Futbol Martorell va empatar ahir davant el líder, el CF Montanyesa (2-2), i s’ha convertit en el primer equip que ha pispat punts al conjunt barceloní en les 10 primeres jornades. Els d’Albert Nualart, però, van haver de remar a contracorrent i van gaudir de dues opcions a les acaballes del partit per embutxacar-se els tres punts.

Al Complex Esportiu Torrent de Llops, els blanc-i-vermells van oferir una versió més perillosa durant la primera meitat. Un gol de Jose Balada en una falta servida per Eric Arévalo, que va quedar invalidada, va ser la primera amenaça. Xavi Marco també va poder fer l’1 a 0, però la defensa barcelonina va evitar-ho i va mantenir el 0 a 0. Toni Domínguez va veure’s obligat a sortir per tapar espais i no encaixar, mentre que Adrià Aguilera i Balada ho seguien intentant. I quan més amenaçava el conjunt de Nualart, va arribar el gol de la Montanyesa, en una falta directa servida per Jaime Hernández. Els barcelonins van penalitzar la mà de Michael en una acció defensiva per avançar-se en el marcador tot just abans del descans.

En la represa, Arévalo i Marco van ser protagonistes, de nou, però va ser Xavi Sansegundo qui va recollir una falta dins l’àrea i va empatar el partit. Deu minuts més tard, Sergi Arimany aprofitava una badada defensiva dels martorellencs per avançar de nou la Montanyesa, però el resultat era molt viu encara. Jordi Pérez s’inventava un xut enverinat des de l’esquerra que empatava el partit per segona vegada. I tot i comptar amb més ocasions, els martorellencs no van poder rubricar del tot la remuntada i es van conformar amb un punt.

L’entrenador Albert Nualart va lloar l’exigència que va presentar el CF Montanyesa i com van jugar davant aquest escenari.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

Els blanc-i-vermells són ara cinquens, a quatre punts de la segona plaça, i al setmana que ve visitaran l’Atlètic Sant Just, el seu rival més directe, que té un punt menys.

En clau femenina, el primer equip del Club de Futbol Martorell va perdre davant l’ENFAF Andorra (0-2) en una derrota que va forjar-se en la primera meitat.

Encadenen tres triomfs

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va tombar el MoraBanc Andorra (68-60) i acumula tres victòries consecutives. Els de Toni Olivares van començar amb una anotació curta, però els blaus van destapar-se abans del descans i en la segona meitat van allargar-ho, amb moltes opcions en atac. Els andorrans, que van viure dels tirs lliures de Cinto Gabriel, van reaccionar al darrer quart, quan van ajustar el marcador però no va ser suficient com per segellar la remuntada.

En waterpolo l’absolut femení del Club Natació Martorell va guanyar el Badia (10-6), i es consolida a la segona posició. Les de Rafa López van mostrar-se un pèl irregulars i la seva permissivitat va permetre les vallesanes lluitar pel que hagués estat el primer triomf del curs.

En futbol sala, victòria del primer equip del Sala5 Martorell contra La Unión (6-1), en un partit on va haver alternances però en què l’actuació de Sergio Arriero sota pals els va permetre fer gran la seva renda. Els martorellencs se situen cinquens, a un punt dels colomencs.

En handbol, doble victòria dels primers equips del Club Handbol Martorell. En masculí, els de Christian Stahringer van imposar-se al Sant Llorenç Sant Feliu (27-29) i en femení, les groc-i-negres van guanyar el CH Montbui (23-27). Les martorellenques pugen a la primera plaça després dels resultats d’aquesta jornada.