Emprenedors i empreses impulsen els seus negocis a través de Facebook i WhatsApp

825

Més d’una quinzena de persones empresàries i emprenedores ha participat en el curs online ‘Facebook i WhatsApp per a negocis’. El curs ha estat organitzat pel Centre de Promoció Econòmica de Martorell, en col·laboració amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord i amb el suport de la Diputació de Barcelona, i ha finalitzat avui dimarts.

La formació programada inicialment de manera presencial a Martorell s’ha reconvertit per poder continuar oferint la formació als usuaris en aquesta situació COVID-19, cercant la millor opció per seguir el taller de manera telemàtica, en aquest cas a través de la plataforma Zoom, i de vídeos i tutorials creats pel formador.

El curs, que ha tingut una durada total de 13,5 hores, distribuït en quatre sessions, tres sessions de 3,5 hores i una sessió de 3  hores, ha anat a càrrec d’Emili Rodríguez, coach tecnològic i enginyer en Telecomunicacions, especialitzat en formacions en noves tecnologies.

Els participants s’han capacitat vers les eines de Facebook i WhatsApp Business per tal d’aplicar aquestes xarxes socials als seus negocis i projectes empresarials presents o futurs. Amb una metodologia totalment, pràctica i molt didàctica, el consultor ha seleccionat i comprimit amb èxit els coneixements necessaris perquè l’alumnat obtingui el màxim profit.

Durant les diferents sessions, els alumnes han conegut el màrqueting online a través de WhatsApp i les novetats que aporta WhatsApp Business als negocis per comunicar-se de forma més efectiva amb els clients. També han aprofundit en el funcionament de Facebook en l’àmbit empresarial per poder utilitzar-lo en el dia a dia amb èxit en els seus negocis.

Accions formatives modalitat telemàtica

Les properes accions formatives que del Centre de Promoció Econòmica s’ofereixen reconvertides en modalitat telemàtica per tal que els emprenedors i les empreses continuïn realitzant les formacions des de casa.

Comerç amb futur: crea un punt de venda guanyador. Com ha d’adaptar-se el comerç als requeriments COVID‘: 27, 29 i 31 de juliol de 2020, de 13.30 a 16.30h (Martorell).

Crea dissenys i continguts visuals impactants amb Canva o Piktochart per viralitzar-los a través de Pinterest Business‘: 27 de juliol de 2020, de 14.00 a 18.30h (Olesa).

Metodologies per vendre i millorar els nostres establiments i comerços‘: 30 de setembre de 2020 i 7 d’octubre de 2020, de 14.30 a 16.30h (Sant Andreu de la Barca).

Qué és la transformació digital i com m’afecta a l’empresa?‘: 20, 22, 27 i 29 d’octubre de 2020, de 10.00 a 12.00h (Sant Andreu de la Barca).

La protecció de dades en l’ambit de l’empresa‘: 4 i 5 de novembre de 2020, de 09.30 a 12.00h (Sant Andreu de la Barca).

Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web del Molí Empresa.