En marxa la 7a edició del programa ‘Accelera el creixement’ per impulsar pimes amb elevat potencial

744
Networking al Molí Empresa
Networking al Molí Empresa

El programa ‘Accelera el creixement’, promogut per la Diputació de Barcelona, PIMEC i el Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de Martorell, ha obert el període d’inscripcions. Aquesta iniciativa ajuda a incrementar la competitivitat a 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball.

Les empreses participants tenen la possibilitat de millorar el seu creixement gràcies a l’elaboració d’un pla de creixement i un assessorament personalitzat. “Consultors d’alt nivell els aconsellen en elements com la innovació, la transformació digital, l’estratègia empresarial, la internacionalització, el màrqueting, la comercialització i l’obertura de nous mercats i l’organització de la gestió de l’empresa”, ha destacat la tècnica de Promoció Econòmica del Molí Empresa, Carme Moles.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell

L’edició d’enguany compta amb novetats, com ara la incorporació de sessions de diagnosi sobre la transformació digital, amb la consegüent evolució dels negocis, i la celebració d’una jornada de networking amb la presència de les empreses participants en edicions anteriors.

El programa ‘Accelera el creixement’ està adreçat exclusivament a pimes amb 3 o més treballadors, amb una antiguitat mínima de 5 anys, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona, i la voluntat d’invertir en el seu creixement. En les sis edicions anteriors del programa, hi han participat amb èxit un total de sis empreses de Martorell, que han crescut en facturació, volum d’exportacions o plantilla, entre d’altres.

Les empreses de Martorell interessades a participar-hi s’han de posar en contacte o enviar el formulari d’inscripció abans del 4 de Juny de 2018, al Centre de Promoció Econòmica de Martorell (camí del Riu s/n 08760 Martorell), trucar telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat. També es poden inscriure directament a www.acceleraelcreixement.com