Ensenyament promou l’èxit educatiu amb un taller per a famílies amb fills a Primària

459

L’Ajuntament de Martorell, a través de la regidoria d’Ensenyament, organitza els dies 15 i 22 d’octubre el taller Les famílies i l’èxit educatiu dels fills i filles: una paleta de colors, adreçat a mares i pares amb fills entre 6 i 11 anys. L’activitat és gratuïta, es farà al Complex Educatiu i cal inscripció prèvia.

El taller incidirà en aspectes de l’educació familiar que intervenen directament en l’èxit educatiu d’infants i joves. La finalitat és transmetre als pares i mares com poden motivar els seus fills, donar-los eines i recursos per l’estudi i col·laborar en el seu benestar emocional per a aconseguir l’èxit escolar. La formació que s’ofereix promou canvis reals en la seva manera d’actuar.

Metodologia

Es partirà de demanades concretes, de situacions no resoltes per les famílies. Els pares i mares disposaran d’un ventall ampli de propostes pràctiques i concretes d’actuació, perquè triïn, apliquin i avaluïn. Les famílies faran un anàlisi de la seva conducta i prendran compromisos per millorar-la. Entre sessió i sessió, disposaran de seguiment on-line.

Horari i inscripcions

Les famílies i l’èxit educatiu dels fills i filles: una paleta de colors s’impartirà els dies 15 i 22 d’octubre, de 17.30 a 19.00h, al Complex Educatiu Torrent de Llops (c/Josep Tarradellas,11). Les sessions duraran 90 minuts. Els grups seran de 10/20 persones. Cal inscripció prèvia descarregant la butlleta.