Es lliuren els premis del torneig de melés per a socis del Club Petanca Tres Boles a La Torrassa

964

L’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva, han lliurat aquest matí els premis del torneig de melés per a socis del Club Petanca Tres Boles, a les pistes de La Torrassa. Hi han participat 32 socis, dels 78 que te l’entitat, en 16 dupletes a 4 partides. Les partides s’han jugat de 9.00 a 12.30h i, en acabar, els participants han gaudit d’un pica pica nadalenc.

Les dupletes premiades han estat Ricardo i Laguna (primer premi), José Calvo i Ángel Martín (segon premi), Pedro i Camacho (primer premi consolació), Joaquín i Pirri (segon premi consolació), Resina i José Luís (primer premi repesca general), Inocencia i Guillermo (segon premi repesca general), Cervelló i Ángel Pulgarín (primer premi repesca consolació), i Oriol i Paco (premi consolació repesca).

Els guanyadors s’han endut ampolles de cava i 16 lots de Nadal guarits amb moscatell, préssec en almívar, torrons, vins i caves. També han obsequiat amb un pernil l’expresident Joaquín Gil, el soci Manuel Ortiz, encarregat del manteniment de les pistes, l’extresorer Miguel Avilés, i l’exdelegat esportiu Joaquín López, gràcies al qual el club va aconseguir l’ascens a 4a divisió.

El Club Petanca Tres Boles compta amb una de les instal·lacions més rellevants de la comarca. L’any 2014, l’Ajuntament de Martorell va arranjar un seguit de millores a les pistes de La Torrassa, amb l’ampliació del terreny de joc a 16 pistes, l’adaptació dels diferents espais de l’edifici de servei que disposa l’equipament, l’ampliació de la tanca perimètrica i la renovació de punts de llum, banc i mobiliari urbà. L’alcalde Fonollosa s’ha compromès a seguir donant suport a les necessitats de l’entitat, amb la creació d’un nou magatzem.

Luís Pérez, president del Club Petanca Tres Boles, ha explicat que “a manca de tres partides en lliga, esperem salvar la categoria”, tot i que reconeix la complicació. “De cara l’any vinent, hem format un bon equip que esperem ens reporti molts èxits”, ha dit.

Joan Gregori Labrador, tresorer del club, ha anunciat que “estem demanant els permisos pertinents per tal d’organitzar melés nocturnes els dissabtes. També volem fer opens bimensuals per donar a conèixer el club arreu, fer lligues d’acompanyament i equips femenins”.