Esclat de focs i violí electropop de Caio Ferraz per acomiadar la Fira de Primavera

1180

Focs que esclaten al cel amb música pop i disco, interpretada en directe pel violinista electrònic pop Caio Ferraz i DJ Guix. Aquesta ha estat la fórmula del Piromusical d’enguany que ha posat punt i final a la Fira de Primavera 2022. Sincronia entre música moderna i l’espectacularitat del castell de focs que ha encès Martorell per dir adeu a dues setmanes de festa. Centenars de persones han gaudit aquesta nit de l’espectacle des de la plaça de Les Cultures.

Com a activitats destacades d’aquest darrer dia de Fira, s’ha pogut gaudir de la Trobada de SEAT 600 al carrer de Josep Vilar, una ruta d’aquests vehicles històrics pel poble i l’espectacle Carman amb Javier Ariza, un xou excèntric per a tota la família que ha barrejat música, circ, humor i superpoders. S’ha comptat amb la participació de Club SEAT 600, Clàssic Motor Club del Bages, TraveSEAT i Club SEAT 600 Barcelona.

Jordi Viladot, tècnic de Consum de l’Ajuntament de Martorell i responsable d’organitzar la cita, explica que “amb motiu dels 600 anys de la Fira de Primavera i sent Martorell ciutat d’automòbil, vam pensar que seria interessant fer aquesta trobada de SEAT 600. Vam contactar amb diferents clubs que han convocat força gent, i han gaudit d’un esmorzar i d’un d’un espectacle”.

Jordi Viladot, tècnic de Consum

“No s’havia fet mai i ho hem trobat interessat. Hi participen uns 85 cotxes, una bona xifra ja que són cotxes molt antics i cada vegada costa més que funcionin, tot i que encara n’hi ha bastants. Ens ha trucat molta gent interessada. Són vehicles clàssics i sempre és maco de veure”, apunta.

Jordi Viladot, tècnic de Consum

Al pati de l’Escola Lola Anglada s’ha celebrat el Daltabaix amb estands d’entitats, serveis i projectes de Joventut, Can Serra, la Fundació Francesc Pujols, tallers d’entitats, inflables, jocs i andròmines, i l’espectacle de carrer Circus Show.

La unitat canina de la Policia Local “s’ha presentat a la ciutadania i els assistents han vist els tres gossos treballar amb reforç positiu. Per a ells és un joc, s’ho passen bé, i per a nosaltres és una bona eina de treball que el cos policial ha incorporat recentment per a la detecció d’estupefaents. El gos és una cara afable per a la societat. Viuen amb nosaltres, amb la nostra família. Ni els comprem ni els jubilem”, aclareix Oscar, agent 1164 de la Policia Local.

Oscar, agent 1164 Policia Local

El Museu Municipal Vicenç Ros ha organitzat aquest matí una nova tanda de visites teatralitzades de la mà d’algun dels personatges que han format part de la seva història. A mig matí, la Banda Simfònica ha ofert el concert ‘Música de la nostra terra’ a la pista jardí d’El Progrés, música catalana de tots els temps. I el Duo Ribera Sàbat ha interpretat a la tarda ‘Sardanes i altres danses màgiques’ a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural, un recital inspirat en la sardana i altres balls rodons amb arranjaments per a dues guitarres.