Eva Rodríguez, Sara Rodríguez i Aina Ginestà, guanyen tres medalles a l’estatal de voleibol

1158

Les martorellenques Eva i Sara Rodríguez s’han proclamat campiones d’Espanya en el campionat estatal de voleibol en categoria infantil que ha tingut lloc a Almeria. Integrants del DSV CV Sant Cugat, les martorellenques van guanyar la medalla d’or en imposar-se a l’Adecor Club (25-17, 25-16 i 25-15) i tancar un campionat inèdites, amb ple de victòries. De la seva banda, la martorellenca Aina Ginestà va endur-se la medalla de bronze en el partit pel tercer i quart lloc que va emparellar el seu equip, el CV Esplugues, amb el Radiokable Albolote.

En el campionat estatal que s’ha celebrat a Andalusia, les martorellenques hi han debutat de la millor manera possible. Mai abans havien estat en un campionat d’Espanya de clubs i la seva bona feina les ha dut a penjar-se les medalles.

El DSV CV Sant Cugat va tancar la primera fase com a campió del grup E, passant per sobre del Voleibol Tomares, l’AD Algar Surmenor i l’Sporting Santo Domingo de Soria. En el grup C, el CV Esplugues també va ser-ne campió, per sobre de l’Opdenergy Benidorm, el RGC Covadonga i el CV Teruel. El camí cap a les semifinals va ser plàcid per a tots dos conjunts,  i va ser en aquest partit quan es van posar cara a cara.

En el partit previ a la final, i reeditant la final catalana que van guanyar les espluguines, el DSV CV Sant Cugat va imposar-se al CV Esplugues per 3 a 2 (25-22, 17-25, 26-24, 14-25 i 18-16). I en els partits per les medalles, les martorellenques van sortir-ne victorioses. Les germanes Rodríguez van guanyar l’Adecor Club, mentre que Aina Ginestà va superar el Radiokable Albolote, assegurant-se l’or i el bronze, respectivament.

Les jugadores de Martorell tanquen el seu primer campionat amb medalles, i Aina Ginestà, a més, ha rebut el trofeu a la millor jugadora del campionat per la seva actuació.