Exposició fotogràfica del XX Camp de Treball a Kenya de Mans Mercedàries al Centre Cultural

503

El vestíbul del Centre Cultural acull l’exposició fotogràfica del XX Camp de Treball a Kenya de l’ONG martorellenca Mans Mercedàries. El proper 16 d’octubre tancaran la mostra amb una xerrada, a l’auditori Joan Cererols, sobre la tasca duta a terme aquest estiu al país africà.

L’ONG martorellenca Mans Mercedàries va realitzar aquest estiu el XX Camp de Treball a Nairobi (Kenya), on van poder desenvolupar el projecte de construcció del centre educatiu Our Lady of Mercy Kindergarten.

El XX Camp de Treball a Kenya ha servit per acollir i educar els nens del barri d’Ongata Rongai quan no van a l’escola i donar servei de llar d’infants. “El barri és d’alt risc social a causa de la delinqüència i dels segrestos d’infants per al tràfic d’òrgans. El centre també serveix per fer activitats socials amb les famílies del barri”, ha explicat la voluntària, Montse Torras.

Sis voluntaris de Mans Mercedàries van participar d’aquesta experiència, del 9 de juliol a l’11 d’agost: Ton Toset i Montse Torras (socis i padrins de l’entitat i professors del col·legi La Mercè de Martorell), Ivette Valls i Víctor Sáez de Cortázar (padrins de l’ONG i ex-alumnes del col·legi La Mercè de Martorell), Magda Jané i Àlex Marín (socis i padrins de l’ONG).

Les seves vivències queden ara plasmades a l’exposició fotogràfica que es pot veure al vestíbul del Centre Cultural. El 16 d’octubre, a les 20.00h, es farà la xerrada sobre el XX Camp de Treball a Kenya i també el XXI Camp de Treball a Katembe (Moçambic), on els voluntaris van fer seguiment del projecte del centre infantil Lutgarda que es va acabar l’estiu de 2013.