‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ programa una nova sessió de ‘networking’ per a emprenedors del Baix Llobregat Nord

1159
Molí Empresa
Molí Empresa

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires, comencen l’any amb una trobada per consolidar les sinergies empresarials al territori. El proper 14 de febrer, l’Auditori Polivalent d’Abrera acollirà la sessió de networking ‘Vols potenciar el teu negoci?’, dins el programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’. Es destina a empreses, comerços i emprenedors de la comarca per tal de llançar un missatge d’unitat, tot compartint informació sobre aspectes importants que potencien la competitivitat.

L’acte s’iniciarà, a les 9.00h, amb tres conferències: ‘Design thinking; donant resposta a necessitats reals dels clients’ a càrrec del Consultor Marc Fernández; ‘Iniciant la internacionalització i exportació a l’empresa’, a càrrec de la consultora Meritxell Junyent, i ‘Experiència d’emprenedoria a l’àmbit de l’assessoria sobre la Identitat digital corporativa’, a càrrec de la consultora Ivette García. La segona part de l’acte serà el ‘Networking empresarial’ a càrrec de Xavier Tovar, de la consultora Societat i Empresa, amb diferents dinàmiques i jocs que conduiran els participants a l’enfortiment col·lectiu des del coneixement i projecció empresarial.

‘Fem Xarxa Fem Empresa’

El programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ va començar l’any 2014 amb la idea de donar resposta conjunta a les empreses i emprenedors dels vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. També participa en el programa la Diputació de Barcelona i el Fons Social Europeu. El programa organitza també al llarg de l’any un concurs empresarial i ofereix assessorament gratuït a empreses i emprenedors sobre tots els aspectes del món empresarial.

Més informació