Final de temporada de les activitats del programa ‘Activa’t’ del Centre Recreatiu El Progrés

1147

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés ha presentat, aquesta tarda de dissabte, una nova edició del festival de final de temporada del programa Activa’t, que recull una mostra de les activitats que promou l’entitat anualment. Han actuat la coral ‘Veus d’El Progrés’ i s’ha fet una exhibició de balls de saló en línia, sevillanes i dansa-jazz.

L’espectacle l’ha presentat el president d’El Progrés, Antoni Ollé, que ha repassat les diferents propostes que aglutina el programa Activa’t. Actualment, “són 320 persones les que aprenen i gaudeixen dels balls de saló, del grup de sevillanes i de classes de dansa-jazz però també del grup de manualitats o de les sessions de Pilates” ha explicat Ollé.

Sobre l’escenari del teatre d’El Progrés també s’ha pogut escoltar la Coral Les Veus d’El Progrés que han encetat l’exhibició amb tot el que han après, durant tot el curs, tant els membres de la corall com de la resta d’usuaris de les sis activitats que organitza l’entitat pels seus socis.

‘El Llac dels Cignes’, aquest diumenge a El Progrés

El Russian Classical Ballet porta a Martorell ‘El Llac dels Cignes’. La companyia està composada íntegrament per ballarins formats a escoles de coreografia de Moscou, Sant Petesburg, Novosibirsk i Perm.

La ballarina encarregada de transmetre la confrontació entre la puresa del cigne blanc i la perversió del negre serà Margarita Demjanoka. Una versió dirigida per Evgeniya Bespalova, amb coreografia original de Màrius Petipà i Lev Ivànov, i música de Pyotr Txaikovski.

Es podrà veure aquest diumenge 22 de gener, a les 18.00h. Les entrades es poden comprar a través de www.ticketea.com i a les oficines d’El Progrés. Per a més informació es pot trucar al 937 752 586 i al 902 044 226.

L’entitat es prepara pel Carnaval i el Ball de la Quadrilla

El carnestoltes es viurà també a El Progrés. L’entitat prepara un ball especial pel dissabte, 25 de febrer, a les 22.30h. Lligat amb aquesta tradició, els següents caps de setmana es farà el Ball de Mantons, el diumenge 5 de març, i el Ball de la Quadrilla, programat pel 12 de març.

Abans, l’entitat del carrer del Mur farà una calçotada amb tots els socis que hi vulguin assistir. Serà el dissabte, 18 de febrer, a la sala dels Miralls.