Gegants de Martorell participen a la 18a Trobada de Gegants de Sant Antoni de Vilamajor

1601

Els Gegants de Martorell, la Velleta, el Diable, el Garvil i l’Oliveta, van participar diumenge a la Festa Major de Sant Antoni de Vilamajor. Les figures van acompanyar els gegants de la població vallesana, Felip, Pepeta i Ton, juntament amb els de les colles geganteres de Sant Pere de Vilamajor, Llinars del Vallès, Sant Celoni, Bellvís, Sant Esteve de Palautordera i Santa Maria de Palautordera.

Jordi Escoda, membre de Gegants de Martorell, diu que “aquesta va ser la primera sortida de l’any per la colla i l’arrencada de la celebració del 25è aniversari del Diable i la Velleta, que viurà el seu punt àlgid el diumenge 8 d’octubre amb la Trobada de Gegants a Martorell, que aplegarà unes 30 colles d’arreu i serà la trobada més gran que s’ha fet a casa nostra”.

El calendari de la colla per a aquest 2017 és ben complert. A Martorell actuaran el 29 d’abril per Fira de Primavera, el 12 de maig, el 14 i 15 d’agost per Festa Major i el 7,8, 10 i 17 d’octubre pel Roser.

A banda de les actuacions locals, els gegants visitaran Pallejà al febrer; Santa Perpètua de la Mogoda i La Llagosta al març; Piera a l’abril; El Bruc, Ripoll, Horta-Guinardó al maig; El Pont de Vilomara al juny; Abrera, Esparreguera, Monistrol de Montserrat, Masquefa, Hostalets de Pierola i Sant Llorenç d’Hortons al juliol; Les Borges Blanques, La Beguda, Sant Adrià del Besòs i Collbató al setembre; Molins de Reis, Sant Cugat Sesgarrigues a l’octubre; i Lloret de Mar al novembre.