Genís Forns estrena la temporada amb moto nova i en una categoria superior

662
Genís Forns
Genís Forns

El pilot martorellenc Genís Forns (2009) aixeca el teló del Campionat de Catalunya Trial Open del 2021 i aquest diumenge correrà la primera prova, que tindrà lloc a Terrades (Alt Empordà). El martorellenc, pilot del Motor Club Micorella, estrenarà moto, de 125cc, i engega una nova temporada després d’aconseguir la segona plaça de la classificació general en la categoria Base el 2020.

Forns correrà demà la primera prova del campionat català Open a Terrades, i és que en total es disputaran cinc proves. Les properes seran al Berguedà (28 de març), a Aitona (2 de maig), a Talamanca (3 d’octubre) i a Tortosa (28 de novembre). Alhora, també correrà en la Copa Catalana Trial de nens, que engegarà a Piera el proper 21 de març.

El martorellenc torna a una competició oficial després de prop de tres mesos d’entrenaments amb la nova moto, que té més cilindrada i és de la marca BETA Trueba. Ell mateix ha explicat que ascendir de categoria, després de córrer a la Base, li comportarà “més dificultats”, tot i que admet que ha fet una molt bona preparació.

Genís Forns, pilot Motor Club Micorella

La Copa Catalana de Trial començarà a finals del mes de març i Genís Forns completarà la temporada amb el Campionat d’Espanya. L’estatal donarà el tret de sortida el 18 d’abril a Arteixo (Galícia) i constarà de set jornades, fins el mes d’octubre.