Genís Forns posa punt i final al Campionat d’Espanya amb la desena plaça a la general

857

El pilot martorellenc Genís Forns, del Motor Club Micorella, ha acomiadat el 2020 amb el vuitè lloc del Campionat d’Espanya que ha tingut lloc a Cal Rosal (Berga) i en què ha competit en la categoria juvenil B. Forns ha debutat en aquesta categoria en un estatal, i és que el curs passat només va competir en una de les curses que forma l’estatal. Ara, només li falta competir la categoria base blaus catalana i dirà adéu a l’any.

Enguany, i malgrat les restriccions, Forns ha estat en totes les proves que formen part del Campionat d’Espanya, que van celebrar-se a La Pobladura de las Regueras i a Ripoll, i que van haver-se de reduir a només tres en total davant les mesures que s’han implantat per evitar contagis de coronavirus arreu. A Cal Rosal, a Berga, va classificar-se en la vuitena plaça, una actuació que li ha valgut la desena posició a la taula general, amb 24 punts. Sobre la prova de Berga, Forns explica que va trobar-se amb un circuit “molt bonic” i admet que les zones estaven més a prop entre elles del que s’esperava, tot i que reconeix que va adaptar-s’hi sobre la marxa.

Genís Forns, pilot Micorella Motor Club

Forns ha competit amb rivals que tenien entre dos i quatre anys més que ell, a la categoria juvenil B, una circumstància que no l’espanta. L’objectiu de l’última prova de l’estatal va ser, segons ell, de donar la seva millor versió i controlar els nervis.

Genís Forns, pilot Micorella Motor Club

L’estatal s’ha reduït pel que fa a proves i Forns només ha pogut ser-hi en les tres que s’han celebrat. Pel que fa al campionat català on també competeix, dins la categoria base blaus, acabarà a Aitona (Lleida) el proper 6 de desembre.