Gir de timó del Sala5, que guanya un rival directe i torna a lluitar per l’ascens

596
Sala5 (imatge: Xavi Velasco)

El primer equip del Sala5 Martorell va imposar-se dissabte al Gasifred Ibiza (8-3) i ha fet un cop d’efecte a la part alta de la classificació. Els vermells han tornat a entrar als quatre primers llocs de la taula, gràcies a la victòria a casa contra un rival directe i gràcies, també, a la derrota del FC Cerdanyola contra l’Escola Pia de Sabadell. De fet, els sabadellencs també han recuperat la tercera plaça i el FC Cerdanyola i els eivissencs n’han sortit, d’aquestes places.

En el partit contra el Gasifred Ibiza, els vermells van començar manant a ambdós costats de la pista, amb el porter Sergio Arriero com a protagonista, salvant el primer gol dels balears. Quan no s’havia arribat a l’equador de la primera meitat, Fouad va transformar l’1 a 0, aprofitant una passada que va rebre al cantó dret de l’atac, i el segon va arribar en només un minut. Aarón Riera va trenar una jugada per la banda esquerra i va assistir Ramón Sánchez perque fes el segon.

Amb el 2 a 0, els vermells van optar per atacs més pausats i amb més calma, però els eivissencs van posar una marxa més en el seu joc tot just abans del descans. Aquesta proposta els va beneficiar i va portar-hi premi: Miguel León va fer el 2 a 1, en una acció desafortunada on Oussama Chefrau va acabar empenyent la pilota al fons de la xarxa i en què el porter Arriero va prendre mal.

Superen el pitjor moment

A banda, els martorellencs van posar-se amb cinc faltes d’equip a menys de cinc minuts per al descans i van veure-hi càstig. Àlex Delgado va substituir Arriero sota pals i va aturar un doble penal, però en el segon, que va xutar Charly, no va arribar a neutralitzar-lo. Amb el 2 a 2 s’arribava a la segona meitat, però el segon temps canviaria la cara del partit. Fouad va convertir el tercer quan només passaven tres minuts i el Sala5 entrava en una fase amb moltes més oportunitats. Primer, Joan Rusinés, en un contraatac, i després Pau Albacete, que va apuntar fora dels tres pals, qui van deixar escapar l’oportunitat de fer el quart.

Per part visitant, León també va tenir l’empat a les seves botes. Abans va arribar el 4 a 2, que va aconseguir Fouad arran d’una jugada individual. I Charly, el màxim golejador de l’Ibiza i segona màxim golejador de la lliga, va castigar una mala sortida de pilota del Sala5. Aquest va ser l’últim error que es va permetre el conjunt de Víctor González, que en qüestió de quatre minuts va transformar quatre gols. Tot i optar pel porter jugador, els de Jose Fernández no van poder fer-hi res.

Després d’aquests tres punts, l’entrenador Víctor González va explicar que el triomf els va ajudar per mostrar-se sòlids i amb els seus trets d’identitat.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

El màxim golejador de l’equip, Ramón Sánchez,  admetia que van oferir una millor versió i creu que van fer bé la feina que s’havien plantejat.

Ramón Sánchez, jugador Sala5 Martorell

Ara com ara, l’AE L’Hospitalet Bellsport té 25 punts, empata amb el Calvià. L’Escola Pia de Sabadell en té 20, els mateixos que el Sala5, i ocupen la tercera i la quarta plaça respectivament.

Dissabte, visitaran el FC Cerdanyola en el tram més exigent de la primera fase de la lliga. Pel que fa a Sergio Arriero, sembla que el mal gest de dissabte va quedar en un ensurt i ahir ja no va tenir molèsties.