Incendi en un habitatge a la plaça del Sol sense ferits

578

Ensurt, ahir al vespre, entre els veïns del barri de Torrent de Llops a causa d’un incendi en un habitatge de la plaça del Sol. Bombers de la Generalitat va rebre l’avís quan passaven sis minuts de les nou del vespre. L’incendi es va desenvolupar al segon pis d’un bloc de quatre plantes i va cremar el 75% de les estances, segons ha informat la Policia Local de Martorell.

El fum va afectar la resta del pis i l’escala del bloc i no es va produir cap afectació personal. Com a resultes del foc, es van haver de desallotjar els veïns de l’edifici durant un parell d’hores. Una vegada apagat l’incendi i després de comprovar que no existia cap risc en l’estructura de l’edifici, els veïns van poder tornar als seus domicilis, explica el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l’Ajuntament, Lluís Sagarra.

Lluís Sagarra, regidor Seguretat Ciutadana

En l’extinció hi van treballar sis dotacions de Bombers de la Generalitat, quatre de la Policia Local de Martorell, a més dels Mossos d’Esquadra i equips d’Emergències. Una patrulla de la Policia Local ha fet tasques de vigilància durant la nit i agents de la científica de Mossos i de Bombers estan investigant les causes del sinistre.