L’empresa Inovyn es converteix en Ineos Inovyn i presenta nou logotip

841
Inovyn

Inovyn va desvetllar oficialment el seu nou nom i logotip amb motiu de la cerimònia d’obertura dels Premis Inovyn 2022, el passat 2 de novembre. El productor de vinils passarà a dir-se Ineos Inovyn. Amb el nou logotip, Inovyn s’alinea plenament amb la seva marca d’empresa com a membre de ple dret de la família Ineos.

La marca Ineos ha seguit enfortint-se al llarg dels seus 25 anys, amb el desenvolupament dels seus diferents negocis en els sectors químic, energètic, esportiu, higiènic, automobilístic i de la confecció.

“El nostre nou logotip i perfil visual mostra com hem arribat a compartir el mateix ADN i els mateixos valors en tot el Grup INEOS”. “Mostra la coherència en totes les nostres marques i és un pèsol a la nostra naturalesa comuna com a marca diversa, ambiciosa i compromesa, optimista, empoderada, de ment oberta, inflexible i audaç”, va dir Geir Tuft, director general d’INEOS Inovyn.

La nova direcció també marca un punt d’inflexió per al negoci d’hidrogen d’Inovyn, que passarà a dir-se Ineos Hydrogen. No obstant això, el nom de la majoria de les entitats legals i els productes comercials d’Ineos Inovyn romandran sense canvis.

Ineos Inovyn, que forma part d’Ineos, és el primer productor europeu de vinils i un dels tres primers del món, Amb una facturació anual de 4.500 milions d’euros, Ineos Inovyn compta amb uns 4.200 empleats i operacions de fabricació, vendes i màrqueting a 8 països d’Europa.

La cartera d’Ineos Inovyn consta d’una àmplia gamma de productes líders a la seva classe, distribuïts entre els vinils d’ús general, els vinils especials, els derivats orgànics del clor, el clor àlcali, l’hidrogen i les tecnologies de vinils. El volum de producció comercial anual d’Ineos Inovyn és d’uns 10 milions de tones.

Foto: Ineos Inovyn