Inscripcions obertes al Mercat del Trasto d’El Progrés, que arribarà a les 10 edicions d’existència

3022
Mercat del Trasto del Centre Cultural i Recreatiu El Progrés
Mercat del Trasto del Centre Cultural i Recreatiu El Progrés
10è Mercat del Trasto
10è Mercat del Trasto

Des d’ara i fins el 21 d’abril és obert el termini d’inscripcions al 10è Mercat del Trasto del Centre Cultural i Recreatiu El Progrés. Aquesta cita és oberta a la ciutadania i al teixit associatiu i fomentarà de nou el reciclatge a través de l’intercanvi de productes de segona mà la matinal del diumenge 30 d’abril. L’organització espera repetir l’èxit de convocatòries anteriors, amb les 70 parades plenes i centenars de persones passejant pel recinte.

Particulars, entitats i associacions ja poden inscriure’s per disposar d’una taula a la pista-jardí d’El Progrés i oferir als visitants els productes que ja no utilitzen, però que es troben en bon estat i que algú altre pot aprofitar. L’organització recorda que “es poden comprar, vendre intercanviar o regalar tot tipus d’objectes de segona mà, a excepció d’aliments, animals, productes perillosos, estocs de botigues i materials d’artesania, ja que no volem entrar en competència amb altres esdeveniments de la Fira de Primavera”, desgrana l’organitzadora de l’activitat, Mònica Ollé.

Roba i productes infantils, els més presents

Els productes més habituals que acostumen a portar els paradistes són, per Ollé, “roba. Tot i així, no és l’article que més es ven: el que té més sortida són els productes d’infants de primeres edats, com ara trones, llitets o bressols, perquè són productes que queden gairebé nous i a la gent no li importa tant rentar-los i utilizar-los una altra vegada”.

Mònica Ollé. Coordinadora del Mercat del Trasto d'El Progrés

De moment, l’activitat “té una gran resposta de paradistes i visitants i per això portem 5 anys i 10 edicions fent-la. Hi ha un sector de població a Martorell a qui li va molt bé poder disposar d’aquest tipus de mercats”.

Mònica Ollé. Coordinadora del Mercat del Trasto d'El Progrés

Com fer la inscripció

Els interessats han d’emplenar el formulari d’inscripció i lliurar-lo de manera presencial a la secretaria de l’entitat (carrer del Mur, 64) fins el dia 21 d’abril en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 18.00 a 20.00h. En aquell moment hauran d’abonar els 6 euros en metàl·lic de quota. Hi haurà places disponibles fins a assolir els 70 espais.

El 30 d’abril, els inscrits “podran accedir al recinte per descarregar els seus productes des de les 09.00h, una hora abans que s’obri el Mercat. L’organització posarà a disposició de cada inscrit una taula. El Mercat romandrà obert fins a les 14.00h”, afegeix Ollé.