Molí Empresa Martorell

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat obren el termini, fins al 31 d’octubre, per presentar candidatures a la 1a edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord. L’objectiu és reconèixer i premiar la iniciativa emprenedora dels usuaris dels Centres Locals de Serveis a les Empreses dels municipis de Martorell, Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires, que han comprat empreses ja existents.

La inscripció i documentació ha de ser lliurada als serveis d’atenció a emprenedors dels ajuntaments participants en la convocatòria, que formen part del projecte supramunicipal ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’. Volen premiar als emprenedors que han adquirit una empresa ja existent al territori contribuint així a la seva supervivència, tot i la situació de crisi sanitària i econòmica generada per la COVID-19 en què molts negocis s’han vist obligats a cessar la seva activitat.

Aquests nous Premis al Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord busquen també potenciar el teixit empresarial del territori, donar a conèixer el servei de Reempresa i incrementar-ne el nombre d’usuaris per facilitar i afavorir la continuïtat empresarial.

Requisits i Premis

Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica a qualsevol dels municipis dels ajuntaments organitzadors. Per optar als premis la data de compra de l’empresa ha d’estar compresa entre l’1 de gener del 2020 i el 31 d’agost del 2021.

Les candidatures seleccionades seran valorades per un jurat format per representants de diferents entitats col·laboradores com l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, CECOT, Servei Reempresa i PIMEC, que finalment decidiran els cinc projectes guanyadors.

De totes les candidatures presentades es valorarà haver estat assessorat pel Punt de Reempresa, haver mantingut la plantilla laboral anterior en el moment de la compra, les accions de millora i transformació per la reactivació de l’activitat, la responsabilitat social corporativa, foment de la participació dels treballadors en l’empresa, l’aplicació de mesures de prevenció de riscos laborals i respecte pel medi ambient, i que l’empresa estigui promoguda per persones aturades de llarga durada.

El primer premi estarà dotat amb 3.000 euros, el segon amb 2.500 euros, el tercer amb 2.000 euros, el quart amb 1.500 euros i el cinquè amb 1.000 euros.

Presentació candidatures

Per presentar les candidatures és necessari registrar, degudament emplenada, la documentació que figura a l’apartat 7 de les bases a qualsevol dels Registres Municipals dels ajuntaments participants, sigui electrònicament o presencialment amb cita prèvia (apartat 4 de les bases).

Els Centres Locals de Serveis a les Empreses revisaran la documentació presentada per registre i si s’hi observen defectes o bé omissions, podran donar un termini de 10 dies hàbils per aportar la documentació correcta. Els tècnics assessors de cadascuna de les entitats organitzadores poden orientar i assessorar els participants en la memòria del projecte. Les persones interessades en aquest assessorament han d’adreçar-se al tècnic del seu municipi.

Bases Premis Relleu Negoci

Sol.licitud participació Relleu Negoci

Memòria empresa Relleu Negoci

Declaració Responsable empresa