Ja són obertes les inscripcions per participar al 8è Mercat d’intercanvi i de segona mà

879

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Martorell ha obert el termini d’inscripcions al 8è Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà, que se celebrarà el diumenge 29 de novembre a la rambla de les Bòbiles, entre les 10.00 i les 14.00h. La participació és gratuïta i inclourà enguany setanta places, les mateixes que en la darrera edició. El regidor de Medi Ambient Adolf Bargués destaca que és una gran oportunitat de donar una segona vida a objectes que ja no es fan servir a casa.

Els martorellencs interessats han de fer la sol·licitud de manera presencial a les oficines de l’Ajuntament (carrer del Mur, 61), fins el divendres 20 de novembre. El telèfon d’informació és el 93 775 34 34, la inscripció és gratuïta, i s’acceptarà per rigorós ordre d’inscripció “fins arribar a les 70 parades, la xifra que considerem òptima a dia d’avui perquè el Mercat rutlli bé”, explica Adolf Bargués. No s’acceptarà la participació de comerços ni de professionals del sector.

El departament facilitarà als inscrits una taula i una o dues cadires per a poder exposar els articles sotmesos a un intercanvi no monetari amb d’altres firaires i visitants, o bé que es vendran com a productes de segona mà. Els més habituals solen ser aparells electrònics, roba, bijuteria, joguines, petits electrodomèstics, material esportiu, plantes, llibres o pel·lícules.

Per Bargués, la doble proposta “dóna una segona oportunitat a objectes que tenim per casa i que ja no fem servir. És una activitat que ens demana la gent, i que funciona amb molt d’èxit”. En les darreres dues edicions, el Mercat ha assolit la xifra de 70 participants, la més alta des que es va començar a celebrar l’any 2012.