Javi Gómez entrenarà el primer equip masculí del Club de Futbol Martorell

641

Javi Gómez és el nou entrenador del primer equip masculí del CF Martorell, després de la sortida de Javi Cuesta i Marc Noguès com l’equip tècnic dels blanc-i-vermells. Acompanyat per Danilo Liesegang i Carlos Camacho com a segon entrenador i preparador físic, respectivament, Gómez debutarà el diumenge 18 de desembre (12.00h) contra l’Atlètic Sant Just a casa.

Gómez va entrenar el FC Martinenc a Primera Catalana per últim cop, el curs 2020-2021, i té una llarga experiència a la categoria, on ha entrenat, també, la UE Sant Ildefons. El nou tècnic martorellenc ha format part de la UE Cornellà, el CD Marianao Poblet i la Unificació Bellvitge, aquest darrer club en categories de futbol base.

El debut, a casa

La primera presa de contacte de Javi Gómez en un partit oficial serà a casa, una jornada que, segons ha exposat, arriba amb moltes ganes per a ell i tot l’equip tècnic.”Serà molt il·lusionant, tot l’equip tècnic tenim moltes ganes que les coses funcionin, serà un dia molt esperat després d’un temps”, ha admès Gómez.

Javi Gómez, entrenador CF Martorell

El rival, un Atlètic Sant Just que és setè i té tres punts més que els blanc-i-vermells, no és un equip desconegut per al nou entrenador blanc-i-vermell: “coneixem l’Atlètic Sant Just i és un equip molt perillós i juga de memòria, ens posarà les coses molt difícils”.

Javi Gómez, entrenador CF Martorell

El nou tècnic martorellenc completarà la primera setmana d’entrenaments aquest divendres i diumenge disputarà el seu primer partit, l’últim abans no acabi el 2022. La competició es reprendrà el 8 de gener al camp del CF Can Vidalet.