Javier González Abad: “Hem de recuperar l’ànima de Martorell i posar la ciutadania al centre”

984

El PSC de Martorell ha posat en marxa la campanya electoral de cara a les properes eleccions municipals del dia 28 de maig celebrant un acte de campanya a la rambla de Pep Ventura. El candidat socialista, Javier González Abad, ha afirmat que vol “recuperar l’ànima de la ciutat posant la ciutadania al centre”. A l’acte també hi han intervingut Ariadna Gorgojo i Yésica Herranz, números 8 i 12 de la llista socialista.

“Hem de reconstruir i recuperar l’ànima d’aquesta ciutat davant d’un govern ancorat en l’estètica, hem de posar els valors i l’ètica, protegir la gent i posar la ciutadania al centre”. Així ha iniciat la seva intervenció el candidat a l’alcaldia pel PSC, qui ha apel·lat per un Martorell que promogui més polítiques socials i serveis a les persones.

Javier González Abad, candidat del PSC Martorell

González Abad ha parlat de projectes que la seva formació vol impulsar: una “cadena de voluntaris per atendre la gent gran i els joves”; més programes d’educació per a aquests col·lectius; un nou espai cívic intergeneracional “més modern i accessible”; més formació digital, més recursos per a les AMPES i les AFAS; la “renaturalització de la ciutat amb més protecció del medi ambient i eficiència energètica” i més formació per a adults “aprofitant les instal·lacions de l’FPCAT”. També s’ha referit a la creació “dels agents per la salut, persones que poden donar consells sobre nutrició i salut, activitat física i relacions humanes”.

Javier González Abad, candidat del PSC Martorell

Ariadna Gorgojo ha denunciat “carències en la gestió dels CAP i al CDIAP” i ha apostat per una millora dels recursos sanitaris. També ha dit que cal “fer més difusió entre la ciutadania del SIAD i que aquest atengui amb més agilitat”. S’ha referit a una convivència “de qualitat, tranquil·la, basada en el respecte entre tothom” i a donar suport i crear “nous nuclis associatius per a suplir les carències de l’administració”, entitats que donen serveis assistencials:

Ariadna Gorgojo, número 8 del PSC Martorell

Herranz, de la seva banda, ha dit que la candidatura socialista aposta “per reinventar Martorell, per superar models d’altres temps, per una ciutat igualitària, saludable, sostenible i avançada, amb una cultura basada en els drets humans, la inclusió i la igualtat entre homes i dones”. També s’ha referit al foment de la formació i l’ocupació “que pensi en la transformació digital i verda” i l’aposta per “destinar més recursos i agents de la Policia Local al foment del civisme i la convivència”.

Yésica Herranz, número 12 del PSC Martorell

El següent acte electoral del PSC de Martorell serà el diumenge 21 de maig (12.00h) a la rambla de Les Bòbiles.