Jordi Gay formarà part del cos tècnic de la selecció espanyola al Mundial de Futbol Sala

1553

L’exjugador del Futbol Sala Martorell i actual president del Sala 5 Martorell, Jordi Gay, ha acceptat la proposta feta pel seleccionador espanyol, José Venancio, i formarà part del cos tècnic de La Rojita de cara al Mundial de Futbol Sala que es disputarà a Colòmbia.

Gay, que ja porta una setmana al costat de Venancio, viatja avui cap a Amèrica del Sud, on el proper dilluns Espanya debutarà al Mundial contra Iran perseguint la tercera estrella. El de Gelida té una gran experiència amb el futbol sala després de ser jugador de Primera Divisió. Actualment, és secretari tècnic de les seleccions catalanes i actual seleccionador català sub21 femení de futbol sala.

‘La Rojita’, més martorellenca que mai

A la presència de Gay s’hi sumen José Ruiz (natural d’Abrera però es va formar als equips base de Martorell) i l’hispanobrasiler Fernandao, qui va ser un referent ofensiu d’una etapa daurada pel futbol sala de casa nostra. Els dos jugadors viuran a Itàlia el curs vinent. José Ruiz s’ha desvinculat d’El Pozo Múrcia i ha fitxat per l’Acqua&Sapone mentre que Fernandao ho farà al Kaos Bolonia.

El combinat espanyol el formen els porters Juanjo Angosto i Paco Sedano (FC Barcelona Lassa) i Jesús Herrero (Inter Movistar), com a porters; José Ruiz (Acqua&Sapone), Jesús Aicardo (FC Barcelona Lassa), Rafael García Aguilera ‘Bebe’ (El Pozo Múrcia) i Carlos Ortiz (Movistar Inter), tancaments; Adrián Alonso ‘Pola’ i Mario Rivillos (Inter Movistar), Miguel Sayago ‘Miguelín’ (El Pozo Múrcia) i Sergio Lozano (FC Barcelona Lassa), ales; Fernando Maciel Gonçalves ‘Fernandao’ (Kaos Futsal) i Álex Yepes i Raúl Campos (El Pozo Múrcia), com a pivots.