Jornada a mig gas en l’estrena del 2023 per als primers equips martorellencs

343

La primera jornada del 2023 arriba amb dos partits per als primers equips de Martorell, la majoria dels quals engegaran el proper cap de setmana. Bàsquet i futbol seran els primers a encetar el 2023 amb els seus compromisos en les lligues domèstiques. El primer equip del Club Bàsquet Martorell segueix preparant-se per a la tornada a la competició i aquest dissabte (17.30h) visitaran l’Almozara. Sense descans després de Reis, el conjunt blau viatjarà fins a Saragossa per enfrontar-se a un rival directe a la classificació i que té una victòria més.

El 2022 va acabar per als martorellencs amb dues derrotes ajustades a casa que els han condemnat a ocupar la tercera plaça per la cua, amb només dues victòries i nou derrotes. Les lesions i les derrotes ajustadíssimes han fet que els de Jordi Pi necessitin sumar aviat per escapar dels llocs de perill a la taula.

El tècnic martorellenc Jordi Pi exposa com han aprofitat els dies de vacances i repassa com està la infermeria blava: “hem aprofitat el descans per recuperar jugadors que estaven tocats però seguim tenint la baixa d’Alejandro Garaizábal i Armand Albarrán”.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

La plantilla ha quedat coixa, un fet que Pi explica que estan mirant de resoldre, “treballem per intentar incorporar un jugador interior” i avisa de la dificultat a Saragossa en el joc estàtic.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Alejandro Garaizábal, operat d’una lesió al genoll, i Armand Albarran seran baixes segures en el desplaçament a Saragossa.

El femení del CF Martorell torna a la lliga

El conjunt d’Ivan Lorca va marxar de vacances amb un empat i una derrota i ara, quart per la cua, s’ha establert com a objectiu començar a puntuar per esquivar el perill en forma de descens. Les de Sant Joan Despí són el primer classificat, són el millor atac de la competició i només han perdut en una ocasió a domicili, al camp del Fundació Futbol Base Reus.

El tècnic blanc-i-vermell, Iván Lorca, ha admès que han trobat dificultats en tornar a reenganxar-se als entrenaments, tot i que estan treballant a consciència. “Seguim preparant l’equip per al partit del proper diumenge i amb les idees que tenim per a fer-lo fucionar”, ha exposat.

Iván Lorca, entrenador CF Martorell

Lorca avisa de la dificultat contra l’equip que visita Martorell diumenge. “Ens visita el líder, serà un partit molt complicat i intentarem competir i aconseguir alguna cosa positiva”, ha dit Lorca.

Iván Lorca, entrenador CF Martorell

Les martorellenques estrenaran la gespa del camp 1 del Complex Esportiu Torrent de Llops, que fins a diumenge no s’havia utilitzat aquesta temporada.