Jornada de sensibilització a l’emprenedoria per a alumnes del Centre de Formació d’Adults

619
Jornada sensibilització emprenedoria Centre Formació d'Adults

Un total de 14 alumnes del Centre de Formació d’Adults de Martorell, dividits en els seus corresponents dos grups bombolla i amb totes les mesures de seguretat, van participar dilluns d’una jornada de sensibilització a l’emprenedoria. La sessió va estar organitzada pel Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell.

La tècnica d’empresa i suport a l’emprenedoria, Ana Millán, va ser l’encarregada d’impartir aquestes dues sessions amb l’objectiu de donar a conèixer tots els serveis que ofereix el Centre de Promoció Econòmica en l’àmbit de l’ocupació, la formació i l’emprenedoria.

Durant les sessions, es va explicar que és ser emprenedor, les passes a realitzar per posar en marxa un projecte, les ajudes disponibles i els recursos existents per tal de sensibilitzar i despertar el seu interès emprenedor com una altra possibilitat per al seu futur laboral.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es continua apostant per promoure l’acció emprenedora entre la ciutadania del nostre municipi i de la resta del territori, ajudant i assessorant els emprenedors des dels diferents àmbits.