Jornada de victòries importants per als primers equips del CH Martorell

1023

Jornada molt positiva per als primers equips del Club Handbol Martorell, que han sumat de dos en dos a les Instal·lacions Esportives Municipals i que han complert amb la fita de no marxar amb les mans buides d’aquest cap de setmana.

El primer equip femení va sumar les primeres bones sensacions de la tarda dissabte, i és  que va rebre l’Handbol Esplugues, un rival directe, i va acabar superant-lo amb comoditat (35-23). Després d’una primera meitat amb un marcador ajustat, les martorellenques van capgirar el resultat en contra just abans del descans.

En el segon temps, amb més encert en atac i acabant d’afinar la seva defensa, van aconseguir manar al parquet i assegurar-se dos punts vitals. Segons el tècnic groc-i-netre, Jordi Florenza, van manar pel que fa al control del partit, “des del minut 1 sabíem que ens jugàvem molt” i van saber-ho fer en el moment precís.

Jordi Florenza, entrenador CH Martorell

Després d’aquesta victòria, es preparen per al nou enfrontament contra l’Handbol Esplugues de dimarts (20.15h). En cas de guanyar, les martorellenques sortirien dels llocs de descens.

En clau masculina, triomf molt valuós per als groc-i-negres, que van superar l’Handbol Mataró (32-29), en un partit que va estar més igualat i on els martorellencs van segellar la victòria en el tram final. Els del Maresme van tenir més opcions a la primera meitat, però la solidesa del segon temps dels groc-i-negres va aturar-los.

La victòria a casa ha exposat el tècnic martorellenc, Christian Stahringer, els reforça en el seu treball i els dóna opcions de certificar el seu accés a la fase de lluita per l’ascens. A la taula, són quarts, amb 22 punts, tres per sobre del seu perseguidor més immediat. I és contra aquest rival, el BCN Sants, a qui s’enfrontaran dimecres. L’entrenador groc-i-negre  Christian Stahringer exposa que “es va veure el treball en equip i és una victòria fonamental”.

Christian Stahringer, entrenador CH Martorell

En cas de guanyar, assegurarien la seva presència en la lluita per l’ascens.

Superen una pista exigent

En futbol sala, victòria del primer equip del Sala5 Martorell a la pista de l’Escola Pia Sabadell (3-5). Els vermells van superar una de les pistes més difícils de la categoria i va ser en la segona meitat quan van desencallar un partit que es preveia ajustat.

La bona actuació, sobretot, de Ramón Sanchez i Joan Rusinés en el tram final va fer decantar la balança cap als vermells, que es mantenen líders amb un punt de marge respecte el Futsal Mataró.

El tècnic Víctor González parla de la bona actuació de l’equip i la seva solidesa a l’hora de gestionar la renda i la proposta dels sabadellencs: “l’equip va reaccionar bé i va estar molt concentrat”.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Ara, i a sis jornades perquè acabi la primera fase de la competició, tenen pràcticament assegurada la seva presència en els quatre primers llocs, els qui s’enfrontaran per l’ascens. Demà tindran partit de Copa Catalunya i visitaran el FS Alforja, en la cinquena jornada. Els tarragonins militen a la Primera Divisió catalana.

En futbol, el primer equip del CF Martorell ha tancat la jornada de lliga amb un empat contra el CF Gavà (1-1). Eric Iglesias va obrir la llauna quan no passaven deu minuts i després que els de Javi Cuesta ja haguessin amenaçat la porteria gavanenca. El gol va permetre als martorellencs trobar premi i van seguir assetjant la porteria visitant.

La diana en contra va esperonar els visitants, que van avisar abans del descans a pilota aturada i amb passades profundes. En la represa, els gavanencs van posar una marxa més. L’home a seguir era Izuchi Howard, que va fer intervenir a Souleiman Touray en dues ocasions.

El gol de l’empat va arribar a mitja hora per al final, quan en una jugada amb diversos refusos dins l’àrea la pilota va acabar al fons de la xarxa. Al cap d’un minut, Eric Iglesias va poder transformar el segon, però el seu llançament va marxar per sobre el travesser.

En bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell (74-57) a la pista del CB Igualada i ara suma dues victòries de marge respecte els llocs de descens.